voordelen koningkaartTrouwkaarten

Gefeliciteerd! Jullie stappen eerdaags in het huwelijksbootje. Familie en vrienden mogen natuurlijk niet ontbreken als jullie elkaar het ja-woord geven. Nodig de gasten daarom uit met een stijlvolle en unieke trouwkaarten van Koningkaart. In ons assortiment vindt u verschillende thema’s zoals hip & trendy, klassiek, stoer en retro & vintage, met foto of handgetekend. Naast de thema trouwkaarten bieden wij ook de mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van uw trouwkaartje. Op deze manier kunt u uw trouwkaart tot in perfectie uitwerken en afstemmen op het thema van uw bruiloft. Wilt u meer dan dat? Maak dan een eigen creatie met persoonlijke teksten, foto’s en illustraties! De mooiste trouwkaarten maakt u bij Koningkaart.

Originele trouwkaarten in diverse stijlen


Zelf uw trouwkaart ontwerpen

Bij Koningkaart.be kunt u als creatief brein ook zelf uw trouwkaarten ontwerpen. Met de gebruiksvriendelijke online designtool kunt u zelf de kleuren en tekst van de kaart vormgeven. Ook kunt u foto’s toevoegen aan uw ontwerp. U kunt een gratis proefdruk van uw ontwerp bestellen wanneer u klaar bent, zodat u samen met uw partner kan kijken of de kaart helemaal perfect is. Wanneer u tevreden bent over uw trouwkaart, kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod papiersoorten en enveloppen. Heeft u aparte uitnodigingen voor daggasten en avondgasten? Bij Koningkaart kunt u heel makkelijk een kopie van uw ontwerp maken en zo twee variaties van uw trouwkaart bestellen. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van inlegkaartjes.

Veelzijdig assortiment trouwkaarten

Koningkaart heeft een veelzijdig assortiment trouwkaarten. Onze kaarten worden ontworpen door diverse illustratoren. U kunt kiezen uit een grote variatie stijlen, zoals klassiek, stoer, retro&vintage, getekend en hip & trendy. Ook hebben wij trouwkaarten in het assortiment waar u uw eigen foto op kunt plaatsen. Van vrijwel alle ontwerpen trouwkaarten, hebben wij ook ander drukwerk beschikbaar zoals menukaarten, bedankkaartjes en inlegkaarten. Wanneer u tevreden bent over uw ontwerp, kunt u uw papiersoort en envelop kiezen die goed past bij de uitstraling van uw ontwerp. Bestel een gratis proefdruk om samen met uw verloofde te bekijken of de trouwkaart helemaal naar wens is en past bij uw trouwdag.

huwelijkskaarten in dezelfde stijl

Save the date kaarten

Wilt u er zeker van zijn dat al uw gasten op uw bruiloft aanwezig kunnen zijn? Verstuur dan ruim van tevoren save the date kaarten. Met deze kaart kunt u vast aankondigen dat en wanneer u gaat trouwen. Deze vooraankondiging kunt u in dezelfde stijl als de trouwkaart maken, waarmee u alvast een tipje van de sluier over de bruiloft kan oplichten.

Trouwkaarten maken

Wilt u zelf uw trouwkaarten maken? Dan kan dat bij Koningkaart. In onze online designtool vindt u veel inspiratie, van achtergronden, tot lettertypes tot afbeeldingen en illustraties. Wij helpen u graag op weg met het maken van uw perfecte trouwkaart. Wanneer u uw trouwkaart gemaakt heeft, kunt u een gratis proefdruk bij ons aanvragen. Zo kunt u, samen met uw partner, bekijken of de kaart volledig naar wens is. Trouwkaarten maken is een kunst, soms kan het zijn dat het net even niet lukt om iets volledig naar uw wens te krijgen. In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag.