voordelen koningkaart

Geboortekaartjes

Bent u op zoek naar een origineel geboortekaartje?

De geboorte van uw zoontje of dochtertje wilt u natuurlijk met een leuk en persoonlijk geboortekaartje aankondigen. Wij hebben een grote collectie met uiteenlopende geboortekaartjes in diverse stijlen, designs en kleuren. Aan de linkerzijde van de pagina vindt u een onderverdeling van het aanbod geboortekaarten. Op deze manier vindt u snel een bijpassend en origineel geboortekaartje voor uw zoontje, dochtertje of tweeling. Onze vormgevers hebben daarnaast ook ingespeeld op geboortekaartjes voor uw tweede, derde en vierde kindje. In deze collectie vindt u tal van schattige en stoere geboortekaartjes met zusjes en broertjes. Verwacht u een kindje in de lente, zomer, herfst of winter? Bekijk dan onze collectie geboortekaartjes voor seizoenen. Wilt u uw eigen geboortekaart maken? Ook dat is mogelijk!

Zelf geboortekaartjes maken in diverse stijlen
lijn beige lijn beige lijn beige

Geboortekaartjes in verschillende stijlen

Ieder zijn smaak, dat begrijpen we bij Koningkaart. Onze kaartjes worden geïllustreerd door verschillende ontwerpers. Op deze manier bieden wij u een zo breed mogelijk assortiment, waarin u vast een geboortekaartje kan vinden wat bij u en uw kindje past. Voor jongens hebben wij stoere jongens geboortekaartjes in kleuren die goed bij jongens passen zoals blauw en groen. Voor meisjes hebben we lieve kaartjes in ons assortiment, met pastelkleuren bijvoorbeeld. Bent u op zoek naar kaartjes voor een tweede, derde of vierde kindje? Ook dan bent u bij Koningkaart aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide collectie geboortekaartjes met broertjes en zusjes. Iedere combinatie van broertjes en zusjes is mogelijk. Er zijn diverse stijlen geboortekaartjes waar u uit kunt kiezen. Zo bieden wij geboortekaartjes met foto aan, maar ook klassieke, stoere, retro en hippe geboortekaartjes.

Zelf geboortekaarten ontwerpen

Uw geboortekaartje kunt u ook zelf ontwerpen op koningkaart.be. In de gebruiksvriendelijke online designtool, maakt u in een handomdraai zelf een kaartje. In de ontwerptool zijn veel verschillende kleuren, foto’s en lay outs beschikbaar. U kunt zoveel kaartjes ontwerpen als u wilt.
geboortekaartjes ontwerpers

Uw geboortekaarten makkelijk online bestellen

Tijdens uw zwangerschap ontwerpt u een mooi geboortekaartje voor uw kindje. U kunt van uw favoriete ontwerp een gratis proefdruk bestellen, wel zo prettig om het geboortekaartje even te kunnen bekijken voordat u een bestelling plaatst. Wanneer uw baby is geboren, kunt u de laatste gegevens aanpassen en de kaartjes makkelijk bestellen. Wanneer u de geboortekaartjes voor 12 uur besteld, heeft u ze de volgende werkdag in huis.