korting

Zakelijke kerstkaarten

Kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten voor uw bedrijf bestellen

Kerst staat weer voor de deur! Deze warme en sfeervolle periode geeft u de mogelijkheid om uw zakelijke relatie te versterken. Wens uw medewerkers, klanten en zakenrelaties fijne feestdagen met een zakelijke kerstkaart. Koningkaart heeft een uitgebreide collectie, ontworpen in diverse stijlen en beschikbaar in diverse formaten. Wanneer u een kerstkaart wilt versturen die gericht is op uw branche, bent u bij Koningkaart aan het juiste adres. Met onze gebruiksvriendelijke online tool, kunt u eenvoudig uw logo of een foto van uw bedrijf toevoegen aan uw zakelijke kerstkaart.
gratis drukproef
- Exclusieve ontwerpen, alleen bij Koningkaart verkrijgbaar
- Personaliseer eenvoudig een van onze designs met tekst, logo en foto's
- 5 papierkeuzes en 16 verschillende formaten
- Persoonlijke service: wij worden beoordeeld met een 9.4/10
- Voor 12:00 uur besteld, is 's middags gedrukt en verzonden

Wanneer u interesse heeft in een kerstkaart, kunt u deze kaart personaliseren voor uw bedrijf in onze gebruiksvriendelijke designtool. Van Koningkaart ontvangt u één gratis drukproef op een papiersoort naar uw keuze. Dit kan met code GP263. Op deze manier kunt u de kerstkaart die namens het bedrijf verstuurd wordt laten controleren en goedkeuren door uw manager of de directeur. Ook wij wensen u alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!
Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Kaart 1 tot 300 van 589 totaal
Pagina:
<<12
 

Nieuwe ontwerpen in de collectie kerstkaarten voor 2020

Alle kerstkaarten zijn exclusief ontworpen door en voor Koningkaart, dus nergens anders verkrijgbaar. Voor de zakelijke kaarten zijn er dit jaar nog meer ontwerpen gemaakt voor verschillende bedrijven en branches. Bij deze zakelijke collectie is er de mogelijkheid om eigen foto's of een logo te uploaden en te plaatsen in de kaart.

Hoe bestel ik kaarten bij Koningkaart?

Via Koningkaart bestel je in een paar stappen je kerstkaarten:

  1. Zoek een kaart uit de kerstcollecties die het beste bij jullie past
  2. Als een van de ontwerpen je aanspreekt, klik je op ‘Maak dit ontwerp’
  3. Personaliseer vervolgens de kaart door je eigen tekst, foto’s of achtergrond toe te voegen
  4. Sla je ontwerp op of klik op de bestelknop
  5. Vervolgens maak je een account aan en bestel je direct het benodigde aantal kaarten of een gratis drukproefkerstkaart havenOntwerp je eigen kaart

Met de handige ontwerptool kun je zelf je kerstkaart ontwerpen en maken. Je kunt een bestaande kaart aanpassen met afbeeldingen, versieringen en teksten. Zo maak je de kaart helemaal naar jouw smaak, en herkennen vrienden en familie meteen dat deze van jouw hand is! Is je kaart klaar? Dan kun je een gratis proefdruk bestellen. Jij weet dan als eerste hoe je kaart eruit komt te zien als je ‘m besteld.