korting

Kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten voor uw bedrijf bestellen

Kerst staat weer voor de deur! Deze warme en sfeervolle periode geeft u de mogelijkheid om uw zakelijke relatie te versterken. Wens uw medewerkers, klanten en zakenrelaties fijne feestdagen met een zakelijke kerstkaart. Koningkaart heeft een uitgebreide collectie, ontworpen in diverse stijlen en beschikbaar in diverse formaten. Wanneer u een kerstkaart wilt versturen die gericht is op uw branche, bent u bij Koningkaart aan het juiste adres. Met onze gebruiksvriendelijke online tool, kunt u eenvoudig uw logo of een foto van uw bedrijf toevoegen aan uw zakelijke kerstkaart.
gratis drukproef
- Exclusieve ontwerpen, alleen bij Koningkaart verkrijgbaar
- Personaliseer eenvoudig een van onze designs met tekst, logo en foto's
- 5 papierkeuzes en 16 verschillende formaten
- Persoonlijke service: wij worden beoordeeld met een 9.4/10
- Voor 12:00 uur besteld, is 's middags gedrukt en verzonden


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Kaart 1 tot 300 van 589 totaal
Pagina:
<<12
 

Ruime collectie zakelijke kerstkaarten

In onze grote collectie kerstkaarten zit er vast wel een ontwerp tussen die bij uw bedrijf past. De kaarten zijn eigenlijk al bijna helemaal af. Het enige wat u hoeft te doen is de tekst aan de binnenkant aan te passen en eventueel uw logo of een teamfoto toe te voegen. Vind u het lastig zoeken naar de perfecte kerstkaart? Gebruik dan het filter aan de zijkant om uw branche, onderwerp of kleurvoorkeur te kiezen. Op deze manier komt de meest relevante kerstkaart vanzelf naar boven. Als de kaart helemaal naar uw wens is aangepast, dan kunt u een gratis proefdruk bestellen om de kaart eerst even in het echt te beoordelen. Plaatst de bestelling daarna op tijd, want de levering kan altijd wat langer duren rond de kerstdagen. Wij van Koningkaart wensen u alvast hele gezellige kerstdagen en een mooi nieuwjaar!
 

Wanneer u interesse heeft in een kerstkaart, kunt u deze kaart personaliseren voor uw bedrijf in onze gebruiksvriendelijke designtool. Van Koningkaart ontvangt u één gratis drukproef op een papiersoort naar uw keuze. Dit kan met code GP263. Op deze manier kunt u de kerstkaart die namens het bedrijf verstuurd wordt laten controleren en goedkeuren door uw manager of de directeur. Ook wij wensen u alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!