Verhuiskaarten

Ga je verhuizen of ben je al verhuisd? Gefeliciteerd!

verhuiskaartenWaarschijnlijk denk je bij een verhuizing niet gelijk aan verhuiskaarten, aangezien je het al druk genoeg hebt met klussen en inrichten. Toch is het wel erg handig om je familie en vrienden je nieuwe adres te laten weten. Gelukkig is het ontwerpen van je kaarten bij Koningkaart zo gepiept.

Je hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze collectie en vervolgens kun je heel eenvoudig de tekst naar eigen wens aanpassen. Bij ons vind je heel veel verschillende verhuiskaarten, van kaarten met huisjes tot verhuisberichten met schattige dieren. Zit er toch niets voor je bij en heb je ondanks de drukte wat tijd over? Dan kun je ook zelf je verhuiskaarten maken in onze handige ontwerptool.
gratis drukproef geboortekaartjeMaak bijvoorbeeld een verhuiskaart met een foto erop van je nieuwe huis, of met een foto van jullie met de sleutel. Ben je helemaal tevreden? We raden dan aan om eerst een gratis proefdruk aan te vragen voordat je de kaartjes echt gaat bestellen. Bestel je voor 12 uur? Dan worden je verhuiskaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden naar je nieuwe adres. Nu kun je iedereen verrassen met een mooie verhuiskaart!

Bekijk hier onze collectie verhuiskaarten