Verhuiskaarten

verhuiskaarten

Gaat u verhuizen of bent u al verhuisd? Gefeliciteerd!

Waarschijnlijk denkt u bij een verhuizing niet gelijk aan verhuiskaarten, aangezien u het al druk genoeg heeft met klussen en inrichten. Toch is het wel erg handig om uw familie en vrienden uw nieuwe adres te laten weten. Gelukkig is het ontwerpen van uw kaarten bij Koningkaart zo gepiept. 


gratis drukproefU hoeft alleen maar een keuze te maken uit onze collectie en vervolgens kut u heel eenvoudig de tekst naar eigen wens aanpassen. Bij ons vindt u heel veel verschillende verhuiskaarten, van kaarten met huisjes tot verhuisberichten met schattige dieren. Zit er toch niets voor u bij en heeft u ondanks de drukte wat tijd over? Dan kunt u ook zelf uw verhuiskaarten maken in onze handige ontwerptool.
Maak bijvoorbeeld een verhuiskaart met een foto erop van uw nieuwe huis, of met een foto van jullie met de sleutel. Bent u helemaal tevreden? We raden dan aan om eerst een gratis proefdruk aan te vragen voordat u de kaartjes echt gaat bestellen. Bestelt u voor 12 uur? Dan worden de verhuiskaartjes dezelfde dag nog gedrukt en verzonden naar uw nieuwe adres. Nu kunt u iedereen verrassen met een mooie verhuiskaart!


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Bekijk hier onze collectie verhuiskaarten