Tafelnummerkaartjes

tafelnummerkaartjes huwelijksdiner

Tafelnummerkaartjes voor het tafelplan tijdens je huwelijksdiner

gratis drukproefHeb je meerdere tafels voor het huwelijksdiner? Dan heb je er vast wel over nagedacht wie je bij elkaar wilt zetten en wie juist niet. Collega's, familie, vrienden, met een groter gezelschap wil je niet dat er gasten zijn die een plaatsje moeten zoeken. Maak vooraf een tafelindeling ofwel tafelplan en nummer de tafels Per tafelnummer noteer je de namen van de gasten die je bij elkaar wilt zetten. Maak tijdig deze tafelschikking, want zeker bij grotere groepen kan dat nog een heel gepuzzel zijn. De tafelindeling kan je bij de ingang van de dinerzaal ophangen.

Zo vinden je gasten snel hun zitplek nadat ze weten aan welk tafelnummer ze kunnen plaatsnemen. Een ceremoniemeester die je gasten naar hun plaats helpt is wel heel fijn en neemt een hoop stress weg. Bij de tafel zelf kun je ook nog per plek een tafelkaartje met de naam erop plaatsen. Zo ontstaan er geen misverstanden. Uiteraard geven tafelnummerkaartjes in stijl met de rest van je trouwdrukwerk net even die finishing touch aan je tafeldecoratie.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

kaartje tafelindeling

Kies voor tafelnummerkaartjes in hetzelfde design als je trouwkaarten

De tafelnummerkaartjes zijn naast praktisch ook nog eens mooie tafeldecoratie. Plaats de kaartjes in een bijpassende lijst, een fotoknijper of op een kaartenstandaard om deze duidelijk op de tafels te plaatsen. Kies een ontwerp dat goed aansluit bij de rest van de aankleding van het diner. Niet alleen bij de tafelschikking, kleuren en decoratie zoals bloemen, maar ook bij het overige trouwdrukwerk. Denk bijvoorbeeld aan tafelkaartjes. Zo weten alle gasten niet alleen aan welke tafel ze plaats moeten nemen, maar ook op welke specifieke plek. In onze collectie vind je tafelnummer- en tafelkaartjes in dezelfde stijl, zo wordt alles een mooi geheel. Kijk eens op onze pagina Trouwhuisstijl voor volledige huisstijlen in verschillende thema’s, kleuren en sferen.