RSVP kaartjes

rsvp kaartjes

RSVP kaartjes: Hoeveel gasten komen er op je bruiloft?

RSVP kaarten Bij het organiseren van jullie bruiloft komt veel kijken. En om alles goed te kunnen regelen moet je weten hoeveel gasten je kunt verwachten. Hoewel vrienden en familie vaak goedbedoeld een appje sturen of in een gesprek laten vallen dat ze wel of niet op jullie bruiloft kunnen komen: het is lastig om op die manier goed bij te kunnen houden wie er nu echt op jullie trouwdag komen.

Om verwarring te voorkomen en op tijd te weten hoeveel mensen jullie kunnen verwachten kun je een RSVP kaartje toevoegen aan jullie trouwkaarten. De afkorting ‘r.s.v.p.’ staat voor ‘répondez s’il vous plaît’, oftewel ‘zou je alsjeblieft kunnen antwoorden’. Met zo’n kaartje vraag je je gasten om voor een bepaalde datum te kunnen laten weten of zij erbij kunnen zijn. Naast aanwezigheid kun je je gasten bijvoorbeeld ook vragen om aan te geven of ze dieetwensen hebben en of ze een alvast een favoriet nummer willen aanvragen voor tijdens het feest.

Je kunt het RSVP kaartje als antwoordkaartje gebruiken, zo kunnen gasten deze invullen en opsturen naar jullie of jullie ceremoniemeester. Maar alleen een e-mailadres of telefoonnummer toevoegen kan uiteraard ook. Hoe je het ook doet, met zo’n RSVP kaartje laat je je gasten weten dat jullie heel graag willen weten of zij op de mooiste dag van jullie leven aanwezig zullen zijn.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd