Handlettering

Trouwkaarten handlettering

Unieke ontwerpen met handgeschreven letters

Staat standaard niet in uw woordenboek en gaat u liever voor een origineel ontwerp? Dan heeft Koningkaart een nieuwe collectie uitnodigingen voor uw huwelijk, namelijk trouwkaarten met handlettering. Wanneer u kiest voor een ontwerp met handlettering, wordt de kaart op maat voor u aangepast. Uw namen worden met de hand geschetst en geschreven door onze ontwerper en in het ontwerp geplaatst. Bent u benieuwd hoe deze kaarten gemaakt worden? Bekijk dan snel het filmpje!

Hoe bestelt u een trouwkaart met handlettering?

Heeft u een leuk ontwerp uit de collectie gekozen en vraagt u zich af hoe u deze kaart kunt bestellen? Lees hieronder het stappenplan:

 
  1. Selecteer het gekozen ontwerp en klik rechtsboven op de button ‘maatwerk’
  2. Geef in het kader aan welke namen er voorop de kaart mogen en in welke volgorde.
  3. Onze ontwerper maakt schetsen en werkt uw namen uit zoals op de voorbeeldkaart.
  4. Uw gepersonaliseerde kaart wordt in uw account geplaatst.
  5. In onze handige ontwerptool kunt u de laatste aanpassingen maken.
  6. Uw kaart is klaar om besteld te worden! We zien de bestelling graag tegemoet.
 Wilt u ook zo'n bijzonder ontwerp met uw namen handgeschreven? Kies dan voor een van onderstaande voorbeelden. Let op, op deze kaarten zit een toeslag voor het maatwerk.

Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Handlettering, een eeuwenoude kunstvorm

Werden in de Middeleeuwen nog alle boeken met de hand geschreven, vandaag de dag is dat wel anders, we schrijven nog nauwelijks iets met de hand. Hoe blij worden wij daarom van deze nieuwe 'handgeschreven' trend. Kijk maar eens op Instagram op #handlettering, met meer dan 6 miljoen hits kunt u wel zeggen dat het heel populair is. De basis is kalligrafie, wat zich richt op een heel mooi en strak handschrift. Handlettering is meer, het is schrijven en tekenen tegelijk! Een mooie tekst verpakt in een speelse illustratie. Lekker op een zomerse avond aan de slag met stiften en kleurpotloden, wij vinden het heerlijk. Heeft u zelf geen mooi handschrift maar wilt u wel iets unieks, dan maken wij met heel veel liefde uw one-of-a-kind handgeschreven trouwkaart.