Gastenkaartjes

gastenkaartjes

Idee of advies invulkaartjes voor je gasten

gratis drukproef Jullie bruiloft is een van de meest bijzondere momenten van jullie leven. De dag vliegt waarschijnlijk voorbij, want time flies when you’re having fun. Om toch weer even terug te zijn in het moment is het belangrijk om de dag vast te leggen in foto’s, maar ook in een gastenboek. Een gastenboek geeft jullie vrienden en familie de kans om op te schrijven hoe ze de dag vonden, wat ze jullie toewensen en hoe ze over jullie denken als stel. Als jullie bruiloft voorbij is, is het natuurlijk heel leuk om al die lieve berichtjes van jullie naasten terug te kunnen lezen.

Kies één van onze ontwerpen of pas deze aan in onze handige ontwerptool. Zo maak je er gemakkelijk een persoonlijke kaart van en daarmee een mooie herinnering aan jullie trouwdag.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

advieskaartjes bruiloft

Gastenkaartjes voor het beste advies

Een ander origineel idee is het gebruiken van gastenkaartjes. Op de invulkaartjes kun je specifieke vragen stellen aan jullie gasten, zoals bijvoorbeeld wat hun favoriete herinnering aan jullie is en of ze misschien nog advies voor een geslaagd huwelijk voor jullie hebben of een favoriet verzoeknummer voor de feestavond. Stuur de kaartjes mee met de uitnodigingen of zet ze in een leuk bakje op de cadeautafel tijdens jullie trouwfeest. De mogelijkheden zijn oneindig!