Trouwkaarten

trouwkaarten

Zelf de perfecte trouwkaart maken voor uw huwelijk

Kondig jullie huwelijk op een originele manier aan met een stijlvolle trouwkaart. Kies uit meer dan 1000 ontwerpen en maak zelf de trouwkaart perfect passend bij uw bruiloft. Bij Koningkaart kunt u kiezen uit een brede collectie trouwkaarten, van klassiek tot stoer en met foto tot handgetekend.

- Pas een bestaand ontwerp aan óf maak uw trouwkaart helemaal zelf
- Unieke ontwerpen van professionele designers
- Gratis een proefdruk bestellen!
- Vandaag voor 12:00 uur besteld, is dezelfde dag gedrukt en verstuurd

Een trouwkaart bestellen via Koningkaart is zeer eenvoudig. Kies een ontwerp dat u aanspreekt,
maak de kaart persoonlijk door uw eigen afbeeldingen en tekst toe te voegen en bestel vervolgens een gratis drukproef.
Vindt u geen passend ontwerp bij uw smaak en stijl? Ontwerp dan zelf een trouwkaart met onze designtool!


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


Zelf uw trouwkaarten ontwerpen

Via Koningkaart heeft u ook de mogelijkheid om zelf uw trouwkaart te maken. Kies een formaat kaart dat bij u past, voeg een achtergrond in en schuif met de beschikbare illustraties. Daarnaast kunt u uiteraard ook teksten en foto’s toevoegen aan het ontwerp. Sla de trouwkaart op of bestel direct een gratis drukproef en bekijk de kaart thuis nog eens rustig na. Bent u tevreden over het ontwerp? Bestel dan het aantal kaarten dat u nodig heeft samen met de enveloppen en eventueel inlegkaartjes. Voor variaties in de trouwkaart, bijvoorbeeld voor dag- en avondgasten, dupliceert u het ontwerp gemakkelijk in uw account. Pas vervolgens de tekst aan en u heeft binnen enkele minuten twee unieke trouwkaarten.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Trouwkaarten in uiteenlopende stijlen

Altijd een unieke trouwkaart bij Koningkaart! Alle beschikbare ontwerpen zijn door professionele designers ontworpen voor Koningkaart. De collecties bevatten voor ieder wat wils; van trendy tot klassiek en van lief tot stoer. Daarnaast zijn de kaarten verkrijgbaar in drie verschillende formaten en vier verschillende vouwwijzen. Zo maakt u uw trouwkaart eenvoudig zelf. Een trouwkaart bestellen bij Koningkaart

Hoe kan ik een trouwkaart bestellen bij Koningkaart?

Het bestellen van een trouwkaart is zeer eenvoudig:

  1. Kies een ontwerp uit dat past bij uw stijl en smaak.
  2. Klik op ‘Maak dit ontwerp’.
  3. Maak de trouwkaart persoonlijk door uw eigen foto, achtergrond en tekst toe te voegen.
  4. Druk op ‘Bewaar’ of klik direct op de knop ‘Bestellen’.
  5. Maak een account aan, bestel een gratis drukproef of bestel meteen het aantal trouwkaarten dat u nodig heeft.

Indien u de trouwkaarten voor 12:00 uur bestelt, worden deze kaarten dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. Ook de enveloppen bestelt u eenvoudig mee. In uw account kopieert u eenvoudig de het ontwerp van de trouwkaart. Zo kunt u de tekst aanpassen als u de dag- en avondgasten van uw bruiloft een aparte uitnodiging wilt sturen.

Complete trouwhuisstijl

Verras uw vrienden en familie met een originele save the date kaart. Deze save the date kaarten worden doorgaans tussen de 4 tot 8 maanden voor de bruiloft verstuurd. Om de trouwhuisstijl helemaal compleet te maken, kunt u via Koningkaart ook andere bijpassende kaartjes bestellen, zoals:
- Bedankkaarten
- Menukaarten
- Tafelkaarten
- Inlegkaartjes

Heeft uw een trouwkaart uitgezocht, maar is deze niet beschikbaar in bovenstaande categorieën? Neem dan contact met ons op: wij kunnen deze kaarten speciaal voor u maken.huwelijkskaarten in dezelfde stijl


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Hippe en trendy trouwkaarten

Zijn jullie een echt hip stel? Kies dan voor een hippe en trendy kaart met een mooie typografie op kraftpapier of ga voor een prachtige fotokaart met goudroze letters. Personaliseer het ontwerp door uw eigen namen en een persoonlijke tekst toe te voegen en bestel de gratis drukproef. Bent u een creatief genie? Ontwerp dan uw trouwkaart helemaal zelf!

Ontdek alle hip en trendy trouwkaarten >>

Stoere trouwkaarten

Krachtige kleuren, opvallende letters en natuurlijke achtergronden; dat zijn stoere trouwkaarten van Koningkaart. Kies bijvoorbeeld voor kaart met een wit hart van gekreukt papier of een krijtbordkaart met goudroze typografie. Geef de stoere trouwkaart uw eigen draai door een persoonlijke foto of tekst toe te voegen.

Bekijk alle stoere trouwkaarten >>

Retro en Vintage trouwkaarten

Verstuur een vintage trouwkaart naar jullie genodigden en maak de bruiloft op een originele manier bekend. De brede collectie retro kaarten zijn gebaseerd op stijlen uit de vorige eeuw. De zachte pasteltinten, afgewisseld met traditionele typografie, maken deze kaarten op en top vintage. Binnen een paar klikken past u uw naam, tekst en foto aan. Bestel vervolgens een gratis drukproef of direct het aantal kaarten dat u nodig heeft.

Bekijk alle Retro en Vintage trouwkaarten >>

Klassieke trouwkaarten

Organiseren jullie de bruiloft in traditionele stijl? Licht dan alvast een tipje van de sluier op met een klassieke trouwkaart van Koningkaart. De goudtinten, de bladeren op de achtergrond en waterverfaccenten maken de collectie zeer stijlvol. Sluit het ontwerp niet volledig aan bij uw stijl? Wij helpen u graag om de trouwkaart helemaal naar wens te maken. Wilt u zelf uw kaart ontwerpen? Met onze designtool start u met een blanco kaart en ontwerpt u de kaart helemaal zelf.

Bekijk alle klassieke trouwkaarten >>


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdTrouwkaarten met foto

Willen jullie een complete trouwcollage op de kaart of één prachtige foto die jullie liefde symboliseert? Kies dan voor de trouwkaarten met foto. Via de designtool voegt u gemakkelijk één of meerdere afbeeldingen toe aan het ontwerp. Wij helpen u graag bij het bewerken van de foto’s, zodat u tot een perfect eindresultaat komt.

Bekijk alle trouwkaarten met foto >>

Getekende trouwkaarten

Unieker worden de trouwkaarten niet: prachtig getekende trouwkaarten met de hand. De kaarten zijn stuk voor stuk vrolijke, lieve kaarten met diverse thema’s. U kunt de kaarten personaliseren door uw eigen illustraties, teksten en namen toe te voegen. Het is ook mogelijk om onderdelen van de kaart te wijzigen of verschillende getekende trouwkaarten te combineren.

Bekijk alle getekende trouwkaarten >>

Gay trouwkaarten

Voor gay koppels hebben wij een leuke en spontane collectie trouwkaarten toegevoegd. Kies bijvoorbeeld voor een persoonlijke fotokaart op een krijtbord achtergrond of een dubbelgevouwen silhouetkaart op kraftpapier. Heeft u een mooie kaart gezien bij de andere collecties en is deze niet beschikbaar in de gay-collectie? Wij passen dan graag het ontwerp aan naar uw situatie.

Bekijk alle gay trouwkaarten >>

Over Koningkaart

Koningkaart is dé online expert op het gebied van trouwkaarten, geboortekaartjes en uitnodigingen. Elke drie maanden vernieuwen wij onze collecties en daarbij houden we de trends en ontwikkelingen op de markt nauwlettend in de gaten. Heeft u een vraag over een van onze kaarten of komt u er niet helemaal uit tijdens het ontwerpen van uw kaart? Neem dan gerust contact met ons op via 03 / 8080582 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!