Silhouet geboortekaartjes

Silhouet geboortekaartjes

Helemaal hip en van nu: silhouet geboortekaartjes

Nog even en jullie kleintje wordt geboren! Waarschijnlijk zit u nu in een spannende periode waarin u moet zorgen dat alles op tijd geregeld is. Eén van die dingen die u niet mag vergeten is een prachtig geboortekaartje bestellen. Wij vinden deze zoektocht stiekem wel het leukste om te doen, daarom maken we jullie het zo gemakkelijk mogelijk. We zorgen dagelijks dat er nieuwe ontwerpen komen in de geboortekaartjes zodat er voor ieder een stijl is die bij u past. Op onze overzichtspagina 'geboortekaartjes' ziet u de verschillende stijlen.

gratis drukproef geboortekaartje Wit u een geboortekaartje volgens de laatste trends? Kies dan voor een silhouet geboortekaartje, deze zijn op dit moment super hip en u ziet ze vast overal om u heen. We hebben diverse leuke silhouetten in diverse settings en op verschillende formaten. Bij de meeste kaartjes kunt u ook nog zelf silhouetjes toevoegen en verwijderen, zo maakt u uw kaartje helemaal op maat. Op deze pagina hebben we ze verzameld, wel zo handig.

Is dit uw tweede of zelfs derde zwangerschap en heeft u al een zoon of dochter rondlopen? We hebben ook hele leuke silhouet geboortekaartjes met een grote broer of oudere zus met de kleine baby erbij. Zo betrekt u alle kindjes op het kaartje. Hartstikke leuk toch?

Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd