Silhouet geboortekaartjes

Silhouet geboortekaartje

Helemaal hip en van nu: silhouet geboortekaartjes

Nog even en jullie kleintje wordt geboren! Waarschijnlijk zit je nu in een spannende periode waarin je moet zorgen dat alles op tijd geregeld is. Eén van die dingen die je niet mag vergeten is een prachtig geboortekaartje bestellen. Wij vinden deze zoektocht stiekem wel het leukste om te doen, daarom maken we jullie het zo gemakkelijk mogelijk. We zorgen dagelijks dat er nieuwe ontwerpen komen in de geboortekaartjes zodat er voor ieder een stijl is die bij je past. Op onze overzichtspagina 'geboortekaartjes' zie je de verschillende stijlen.

gratis drukproef silhouet geboortekaartjes Wil je een geboortekaartje volgens de laatste trends? Kies dan voor een silhouet geboortekaartje, deze zijn op dit moment super hip en je ziet ze vast overal om je heen. We hebben diverse leuke silhouetten in diverse settings en op verschillende formaten. Bij de meeste kaartjes kun je ook nog zelf silhouetjes toevoegen en verwijderen, zo maak je je kaartje helemaal op maat. Op deze pagina hebben we ze verzameld, wel zo handig.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Geboortekaartjes met silhouettes met meerdere kindjes

Is dit uw tweede of zelfs derde zwangerschap en heeft u al een zoon of dochter rondlopen? We hebben ook hele leuke silhouet geboortekaartjes met een grote broer of oudere zus met de kleine baby erbij. Zo betrek je alle kindjes op het kaartje. Hartstikke leuk toch?