Prijslijst kaarten

Op deze pagina staan de prijzen (incl BTW) voor alle compleet bedrukte kaarten (geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en kerstkaarten) die u bij Koningkaart kunt bestellen. De minimum afname is 10 stuks, deze worden als pakket bij u geleverd. De tarieven voor de verzendkosten worden apart vermeld.  

Onderstaande prijzen gelden voor de standaard papiersoort : gebroken wit
prijzen dubbele kaartenprijzen langwerpige kaartenprijzen enkele kaartenprijzen rompertjeprijzen zigzag kaarten
 

Papiersoorten

U kunt bij Koningkaart kiezen uit 5 papiersoorten, alle papiersoorten zijn van stevige kwaliteit.

1. Invercote creato, gebroken wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
2. On-offset, mat wit, dit is een helder witte papiersoort (meerprijs € 0,05)
3. UV-coating, dit is het Invercote creato papiersoort maar op de voorzijde voorzien van een hoogglans laag ( meerprijs € 0,10)
4. Structuur, dit is een luxe papiersoort waarin een structuur verweven zit (meerprijs € 0,15)
5. Metallic, dit is een luxe papiersoort waarin een metallic glans op beide zijden van de kaart zit (meerprijs € 0,15)


Verzendkosten

Alle bestellingen van kaarten en/of enveloppen worden als pakket van maandag t/m vrijdag verzonden met GLS en in de regel binnen één tot twee werkdagen geleverd mits voor 12 uur besteld. Bestelt u in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag of woensdag geleverd. GLS garandeert dat 95% van alle postzendingen op tijd wordt bezorgd. Deze bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie.

Voor een pakket dient u een handtekening te zetten voor ontvangst dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is. Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar u het pakket kunt afhalen.

Als u een drukproef doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan wordt deze 's middags gedrukt en verzonden met de normale brievenbuspost en in de regel binnen twee tot drie werkdagen geleverd. Bestelt u in het weekend dan zal deze maandag gedrukt en verzonden worden en in de regel dinsdag of woensdag geleverd. 

De algemene voorwaarden van GLS zijn van toepassing op alle pakketverzendingen.

Prijzen
Verzenden

Belgie

Proefdruk

Prijs inclusief verzending

Enveloppen vooraf

€ 4,95 Pakket

Alleen kaarten

€ 4,95 Pakket

Kaarten + enveloppen

€ 4,95 Pakket


Drukproef

Van een kaart kunt u vooraf eerst een proefdruk bestellen. Een drukproef bestaat uit uw online opgemaakte kaart gedrukt op één van de vijf papiersoorten en verstuurd in de envelop van uw keuze. In de envelop wordt tevens een papierwaaier bijgesloten met samples van de papiersoorten. Een proefdruk bestelt u al voor € 2,90.

Enveloppen

Minimum afname is 10 stuks. De enveloppen zijn van stevige kwaliteit. Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, ongeacht de kleur.

Betaalmethodes

U kunt bij ons uw bestelling direct betalen met Credit Card of Mister Cash / Bancontact.