Prijslijst kaarten

Natuurlijk wil je vooraf graag weten welke prijs je in totaal gaat betalen. Bereken daarom eenvoudig met onderstaande calculator je totaalprijs. De totaalprijs is inclusief drukkosten en btw, de verzendkosten zijn € 6,95 verzendkosten.
 

Kaarten zelf vanaf thuis versturen (pakket)

Geschikt voor geboortekaartjes, trouwkaarten, kerstkaarten, verhuiskaarten en uitnodigingen. De minimum afname is 10 stuks, ze worden als pakket geleverd en je kunt deze zelf vanaf thuis versturen. Er is keuze uit vijf papiersoorten (gebroken wit, mat wit, hoogglans, structuur en metallic zilver), voor foliedruk hebben we een vaste papiersoort. Om er zeker van te zijn dat je kaart naar wens is kun je vooraf een drukproef bestellen voor maar € 3,50 incl. verzending (folie drukproeven zijn € 6,95). We gaan dan echt één kaartje drukken en toesturen. Zo ben je er zeker van dat het eindresultaat naar wens is.

Hieronder staat onze calculator zodat je zelf makkelijk je totale prijs kan bepalen. De totale prijs is inclusief BTW en drukkosten en de verzending is € 6,95. Hoe Bepaal je nu de prijs:
Geef als eerste je type kaart aan
Kies hierna het gewenste formaat en het gewenste papiersoort
Geef aan welke kleur envelop je wilt (indien geen envelop is gewenst, kies dan "geen envelop")
Met de schuiven of het ingave veld bepaal je het gewenst aantal.
PS: voor meer dan 250 kaarten graag contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Bereken je prijs

Kaart

Formaat

Envelop

Papiersoort

Hoeveel kaarten wil je ?

Hoeveel enveloppen wil je ?

Totaal

1. Invercote creato, gebroken wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
2. On-offset, mat wit, dit is het standaard papiersoort (geen meerprijs)
3. UV-coating, dit is het papier Invercote creato met op de voorzijde een hoogglans coatinglaag (meerprijs: enkel € 0,15, dubbel / luikvouw / zigzag € 0,25)
4. Structuur, dit is een luxe papiersoort waarin een structuur verweven zit (meerprijs: enkel € 0,15, dubbel / luikvouw / zigzag € 0,25)
5. Metallic, dit is een luxe papiersoort waarin een zilveren metallic glans op beide zijden van de kaart zit (meerprijs: enkel € 0,15, dubbel / luikvouw / zigzag € 0,25)
6. Silk, voor foliedruk hebben we een vaste papiersoort waar de folie goed op hecht, voor foliedruk gelden aparte prijzen
 

Logo verwijderen ontwerp

Op al onze kaarten zit copyright op de ontwerpen en illustraties, dit plaatsen wij zo klein mogelijk achterop onze ontwerpen. Wilt u het copyright er toch vanaf dan brengen wij hiervoor €20,- kosten in rekening. Dit kunt u bij uw bestelling in de 'opmerkingen' ingeven (in stap 4 in het bestelproces). Op de kaarten die u zelf ontwerpt via 'zelf kaarten maken' staat uiteraard geen copyright of logo van ons.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 6,95. Alle pakketten met kaarten en/of enveloppen worden verzonden met GLS en in de regel de dag erna geleverd (ma t/m do besteld, di t/m vr geleverd) mits voor 12 uur besteld (met voorbehoud van overmacht en technische storingen). Bestel je in het weekend dan wordt het pakket maandag verzonden en in de regel dinsdag geleverd. GLS garandeert dat 95% van alle postzendingen op tijd wordt bezorgd. Deze bezorgtijd is daarom bedoeld als indicatie en niet als garantie. Er kan helaas altijd wat misgaan met de levering van je pakket.

Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst dus verzend het pakket naar een adres waar iemand aanwezig is (dus geen postbus). Indien er niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende werkdag opnieuw aangeboden. Na twee aflever pogingen wordt er een bericht in de bus gedaan waar je het pakket kunt afhalen.
 
Als je een drukproef doordeweeks voor 12 uur bestelt, dan wordt deze 's middags gedrukt en binnen 5 dagen geleverd. Bestel je in het weekend dan zal deze maandag gedrukt worden en in de regel voor het einde van de week geleverd. De algemene voorwaarden van GLS, BPPost of PostNL zijn van toepassing op alle verzendingen.
 

papierwaaierPapiersoorten

De kaarten zijn leverbaar op vijf papiersoorten namelijk gebroken wit, mat helder wit, hoogglans, metallic en structuur. De prijs verschilt per papiersoort. De kaarten met folie worden op silk papier gedrukt, hierop hecht de folie goed. De prijs verschilt per papiersoort/druktechniek en staan hierboven beschreven.

setje drukproef

Drukproef

Van een kaart kun je vooraf eerst een drukproef bestellen. Een drukproef bestaat uit jouw gemaakte kaart gedrukt op één van de vijf papiersoorten. In de envelop wordt tevens een passende envelop en papierwaaier bijgesloten met een sample van de diverse papiersoorten. Een proefdruk bestel je voor € 3,50 (incl. verzending). We versturen de 1e drukproef gratis, gebruik hiervoor code GP263. We versturen alleen gratis drukproeven van geboorte-, trouw- en kerstkaarten. Wij versturen geen gratis wenskaarten.
 

Drukproeven met folie

Van een kaart met folie kun je vooraf ook een drukproef bestellen. Deze wordt gedrukt op een vaste papiersoort waar de folie goed op hecht, dit kan dus niet op andere papiersoorten. De kosten voor een folie drukproef zijn € 6,95 (incl. verzending), de levertijd is 5 tot 7 werkdagen ivm het complexe procedé, voor dit drukwerk hebben we iets meer tijd nodig.
 

Enveloppen

Alle enveloppen zijn 30 cent per stuk, ongeacht de kleur, minimum afname is 10 stuks. De enveloppen zijn van stevige kwaliteit (120 grams papier, gegomd, puntklep aan de lange zijde) en leverbaar in diverse kleuren afhankelijk van het formaat van uw kaart. Voor een overzicht van de beschikbare enveloppen hebben wij een aparte pagina gemaakt. Kijk op deze pagina ->


Betaalmethodes

Je kunt bij ons je bestelling direct betalen met Mister Cash / Bancontact of Creditcard.
 
Het is ook mogelijk de betaling vooraf te voldoen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan na de geboorte ook de bestelling voor jou doorzenden naar de drukker.