Zomerse geboortekaartjes én een snellere website!

28-06-2018
Geboortekaartje met palmboom

Frisse start, snelle website

Hoera, het is weer zomer! Tijd om ook onze webshop weer een frisse start te geven. Zoals je waarschijnlijk wel kunt merken is onze website een stuk sneller geworden. Je hebt nu binnen no time een kaartje naar jouw smaak uitgekozen en aangepast. Ben je in de zomer uitgerekend maar heb je nog geen geboortekaartjes gemaakt? Ga dan lekker in het zonnetje zitten en lees snel verder want wij hebben vast wel een zomers kaartje die aan jullie wensen voldoet.

Zomerse geboortekaartjes

Lange zwoele zomeravonden, gezellige terrasjes, warme stranddagen… Nu de zomer weer is aangebroken, is het een mooi moment om onze zomer geboortekaartjes eens in het zonnetje te zetten. Want wat dacht je van een geboortekaartje met palmbomen? Of een babykaartje in een vrolijke gele kleur? Ook voor een tweede, derde of zelf vierde kindje hebben we erg leuke getekende geboortekaartjes. Kijk maar eens naar dit kaartje met twee broers en hun babybroertje op het strand. Zomerser kan niet toch?

Zomerkaartjes bestellen
Zijn jullie eruit welke kaart jullie willen? Open deze dan in onze handige online ontwerptool en pas zelf de teksten en eventueel de kleuren aan. Als hij helemaal naar wens is dan is het handig om een proefdrukje te bestellen en het kaartje in het echt te beoordelen. Zodra jullie kleintje is geboren, dan hoef je alleen nog even de laatste geboortegegevens aan te passen. Hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Zomerse geboortekaartjes