Trouwkaarten met handlettering

12-09-2018
Trouwkaarten handlettering

Extra persoonlijke ontwerpen door handgeschreven teksten

Staat standaard niet in uw woordenboek en gaat u liever voor een origineel ontwerp? Dan is de nieuwe collectie trouwkaarten met handlettering van Koningkaart de uitkomst voor u! Uw namen zijn door onze ontwerper met de hand getekend en geschreven en geven de kaart een extra persoonlijk tintje. Zo is geen enkele trouwkaart hetzelfde.
 

Trouwkaarten met voor ieder wat wils

De collectie heeft iedereen wat te bieden. Zo varieert het aanbod van speels, getekende letters op kraftpapier tot chique initialen in een groot getekend hart. Voor de liefhebbers van de klassieke uitnodiging hebben we een prachtige witte trouwkaart met handgetekende initialen en chique typografie. Gaan jullie liever voor een stoer ontwerp? Wat dacht u van een langwerpige kaart met een achtergrond van krijtbord en getekende banner.

Maak jouw unieke uitnodiging compleet!

Heeft u een mooi ontwerp uit de collectie gekozen? Dan kunt u via de button ‘maatwerk’ aangeven welke namen er op de kaart moeten komen. Onze ontwerper gaat voor u aan de slag en plaatst het ontwerp met uw namen in uw account. In onze handige ontwerptool kunt u nog een paar laatste aanpassingen doen. Vervolgens kunt u een proefdruk bestellen en voor u het weet belandt uw unieke trouwkaart op de deurmat!
Trouwkaarten handlettering