Nieuwe collectie Save the Date kaarten!

12-10-2018
save the date kaartGaan jullie in 2019 trouwen? En wil je zeker weten dat jullie familie en vrienden allemaal aanwezig zijn op de grote dag? Dan is het slim om u alvast te gaan oriënteren op de Save the Date kaarten. En laten wij nou net een nieuwe collectie online gezet hebben met allemaal ontwerpen volgens de laatste trends! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ga voor een kaart met jullie eigen foto

Onze nieuwe collectie Save the Date kaarten bestaat vooral uit ontwerpen met ruimte voor een eigen foto. Deze kaarten worden extra mooi met een professionele foto. Misschien is het wel mogelijk om bij jullie trouwfotograaf ook een loveshoot te doen. Zo weten jullie zeker dat jullie een prachtige foto hebben voor op de Save The Date kaart maar misschien ook voor op de trouwkaart. Zijn de foto’s binnen en kunnen jullie niet kiezen welke foto jullie op de uitnodiging willen zetten? Dan hebben we ook ontwerpen waar twee of drie foto’s op passen!

Alles voor de bruiloft in dezelfde stijl

Natuurlijk hebben we ook kaarten gemaakt zonder foto. Zelf zijn wij helemaal verliefd op de combinatie donkerblauw met goud, dus uiteraard hebben we in deze kleuren ook een ontwerp gemaakt. Kijk maar eens naar deze chique donkerblauwe save the date met goud look. Binnenkort komt hiervan ook de trouwkaart op onze website. Het is natuurlijk extra speciaal om al het drukwerk voor jullie bruiloft in dezelfde stijl te hebben! Kunt u bij uw Save the Date kaart geen trouwkaart vinden? Laat het ons weten, dan zetten we deze er speciaal voor jullie bij.
save the date kaarten