Feestje voor de ogen!

13-02-2019
Chique uitnodigingBen jij binnenkort jarig, vier je een jubileum of geef je een 21-diner? Er is altijd wel een reden voor een goed feestje. En daar horen natuurlijk leuke uitnodigingen bij. Door de nieuwe collectie van Koningkaart is de uitnodiging in ieder geval een feest voor je ogen!
 

De hipste uitnodigingen

Bijna jarig? Dat betekent tijd voor een feestje. En waar worden de beste party’s georganiseerd? Precies, bij jou thuis. Een flitsende en toepasselijke verjaardagsuitnodiging is dan ook heel erg belangrijk. Daarmee haal je alle gasten over om de datum vrij te houden. En in het digitale tijdperk is er niets leuker dan echt ouderwets een papieren uitnodiging te versturen. Om je een handje op weg te helpen, hebben wij de confetti, slingers en ballonnen uit de kast getrokken en deze verwerkt in onze nieuwe collectie.
 

Voor ieder feest

In de collectie zitten een paar prachtige ontwerpen voor bijvoorbeeld een 21-diner. Tijdens deze gelegenheid vier je jouw onafhankelijkheid met oude en nieuwe vrienden onder het genot van een heerlijke maaltijd. Hiervoor hebben we bijvoorbeeld een hippe uitnodiging met prachtige blauwe waterverf en goudkleurige letters. Maar ook een prachtige roze kaart met fotokader, zo maak je de kaart nog persoonlijker.
 
Een andere bijzondere gelegenheid is een jubileum van jullie huwelijk! 12,5, 25 of 50 jaar getrouwd zijn is natuurlijk een hele prestatie en ook dit verdient een feest met bijzondere jubileumkaarten. Onze prachtige ontwerpen variëren van stijlvol met gouden spetters, confetti en chique typografie tot hip met ballonnen, slingers en waterverf. Bekijk snel onze pagina Uitnodigingen voor het complete aanbod. En zit jouw ontwerp er niet bij? Wees niet getreurd. In onze ontwerptool creëer je de mooiste uitnodigingen zelf!
Uitnodigingen