Nieuwe geboortekaartjes voor een tweeling

29-03-2019
geboortekaartje tweelingHoera! Jullie zijn in verwachting. En niet zomaar in verwachting. Nee, na negen maanden mogen jullie niet één, maar twee prachtige kindjes in jullie armen nemen. Dat is natuurlijk een erg bijzondere gebeurtenis en daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Wij hebben alvast een paar prachtige ontwerpen voor jullie online gezet. Lees snel verder om alles te weten te komen over onze nieuwe collectie.

Double the trouble, twice the fun

De komst van jullie tweeling wilt u natuurlijk vieren. Deze twee kleine hummeltjes verdienen dan ook een mooi geboortekaartje. En er is een groot voordeel bij het kiezen van het kaartje voor de tweeling. Bij het inkopen van spullen voor een tweeling komt alles is paren, maar voor de geboortekaartjes heeft u maar één ontwerp nodig! Speciaal hiervoor hebben wij ons assortiment aangevuld met hippe en nieuwe ontwerpen. Bent u een liefhebber van silhouetjes? Dan kunt u het nieuwste tweelingkaartje met silhouetjes van twee jongens vast niet weerstaan. Van dit kaartje hebben we meerdere varianten, maar we vinden ieder ontwerp even schattig.

Tweeling geboortekaartjes in alle soorten en maten

Bij een tweeling heeft u natuurlijk kans op meerdere samenstellingen. Daarom hebben we van ieder ontwerp meerdere varianten gemaakt, zodat er altijd wel een mooi ontwerp tussen zit. En is het ontwerp nog niet helemaal naar wens? Dan kunt u hem nu gemakkelijk aanpassen in de ontwerptool.

We hebben bij het maken van deze collectie de laatste trends natuurlijk nauwkeurig in de gaten gehouden, zodat we voor jullie de meest trendy ontwerpen konden maken. Daarom hebben we prachtige nieuwe ontwerpen met blauwe, roze en groene waterverf. Ook konden de spetters natuurlijk niet ontbreken. Gouden spetters, zilveren spetters, overal duiken ze op. Naast de typografische kaarten met mooie grote namen, hebben we ook tijdloze botanische ontwerpen toegevoegd. Vooral de ontwerpen met handgetekende bladeren vinden we superleuk! Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk voor de gehele collectie snel op de pagina tweeling geboortekaartjes.geboortekaartjes tweeling