Herfstachtige geboortekaartjes

07-11-2019
geboortekaartje slapend hertjeHet is natuurlijk officieel al even herfst. Maar nu kun je het echt goed merken. De wind wordt guur en het regent – het regent erg veel. Naast al deze ellende heeft de herfst ook mooie kanten. Overal vind je prachtig gekleurde herfstbladeren die van de bomen vallen, mooie paddestoelen en kastanjes. Bij Koningkaart raakten we geïnspireerd. Hoog tijd om de leukste herfst geboortekaartjes op een rijtje te zetten.

Geboortekaartjes met lieve herfst illustraties

Ben jij in de herfst uitgerekend? Dan is het natuurlijk extra leuk om een herfstig kaartje te kiezen! We hebben net een nieuw herfst geboortekaartje met hertje online gezet die we via Instagram van Koningkaart samen met onze volgers gemaakt hebben. Dit doen we eens in de maand, we leggen dan wat keuzes aan jullie voor als; welke illustratie, welk lettertype, welke formaat etc. De meeste stemmen gelden en daarvan maken we een geboortekaartje. Voor het kaartje hiernaast hebben meer dan 600 mensen gestemd!! Dus volg ons en doe mee!

De liefste tekeningen van Anet

Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een van de hippe geboortekaartjes, getekend door Liefs van Anet. Deze lieve ontwerpen passen perfect bij de herfst. Zo hebben we kaartjes met pompoenen, vallende herfstbladeren en kindjes met kaplaarzen, echt superleuk. Er is voor ieder wat wils. In verwachting van je tweede of derde kindje? We hebben alle geboortekaartjes van Anet ook met broertjes en zusjes erbij, dus passend bij jouw gezinssamenstelling. Klik op je samenstelling naar keuze en pas hem naar wens aan in de ontwerptool. Bestel daarna een gratis proefdruk om het gedrukte resultaat te bekijken. Zodra je bevallen bent kun je de laatste gegevens invullen en de werkelijke oplage bestellen. 
geboortekaartjes herfst