NIEUW: geboortekaartjes met regenboog

01-03-2019
geboortekaartje regenbogenBent u in verwachting van uw kleintje? Volgt u altijd de laatste trends en is uw Pinterest vol gepind met de hipste inspiratie? Dan wilt u natuurlijk ook hippe geboortekaartjes voor jullie kleintje. Een trendsetter als u heeft het misschien al voorbij zien komen, maar de nieuwe trend op het gebied van babykamers, posters en natuurlijk geboortekaartjes zijn regenbogen!

Hot en happening: de regenboog geboortekaart

In de kinderkamer, in de tijdschriften en als behang. Overal ziet u de prachtig gestileerde regenboogjes terugkomen. Geboortekaartjes met deze vrolijke tekeningetjes konden natuurlijk niet lang uitblijven. Daarom hebben we bij Koningkaart een aantal nieuwe geboortekaarten ontworpen. U kunt bij deze nieuwste rage alle kanten uit. Zo zijn sommige ontwerpen strak en stoer. Met stoere kleuren als donkerblauw en groen en speelse typografie, maar dit kunt u natuurlijk helemaal naar wens aanpassen. De regenboog is lekker minimalistisch met een goudkleurig hartje, hartstikke stijlvol! Wilt u het geboortekaartje helemaal afmaken? Plak dan een bijpassende sluitzegel met regenboog op de envelop. Zo gaat uw geboortekaartje helemaal in stijl de deur uit!

Somewhere over the rainbow

Naast de strakke variant hebben we prachtige dromerige geboortekaartjes ontworpen. De kaartjes hebben een romantische uitstraling en zijn versierd met kleine hartjes, subtiele spetters of bijvoorbeeld zachtroze waterverf. Super schattig, deze geboortekaartjes voor meisjes en jongens! Zit uw ontwerp er niet tussen of wilt u het net even anders? U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met onze regenboogjes. In het mapje zelf kleuren staan verschillende illustraties van mooie regenbogen, zo maakt u uw eigen ontwerp helemaal hot en happening. Heeft u hulp nodig of vragen over uw geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op. Ons ervaren team staat iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur voor u klaar!
geboortekaartje regenbogens