Beestachtige geboortekaartjes!

03-05-2019
geboortekaartje olifantDe lente is weer begonnen, de zon gaat schijnen en er worden kleine diertjes geboren! Goede reden om ook nieuwe geboortekaartjes te maken met schattige beestjes erop. Benieuwd naar onze nieuwe beestachtige kaartjes? Lees dan snel verder!

Geboortekaartjes met donzige diertjes

Geboortekaartjes met dieren raken nooit uit de mode! Vroeger zag je natuurlijk vaak een ooievaar op een kaartje staan, maar tegenwoordig kan echt alles. Wij zijn aan de slag gegaan met giraffes, pinguïns, hertjes, olifanten, konijntjes en zelfs met luiaards en nijlpaarden! Allemaal zien ze er even schattig uit en doordat ze met waterverf zijn geschilderd geeft het een nóg aandoenlijker effect.

Happy families met mama's en papa's

Willen papa en mama of broer en zus ook een ereplekje op het geboortekaartje? Op een aantal van de nieuwe ontwerpen staan de ouders ook op de kaart, of een broer/zus. Bij bijvoorbeeld de kaart met de luiaards zie je een trotse vader en moeder met hun baby’tje in de armen. Of bij het giraffe kaartje zie je een grote zus met haar pasgeboren zusje. Alle ontwerpen zijn versierd met waterverf, bladeren of zelfs een panterprintje! Hipper kan niet toch? ;)

Pas zelf je kaartjes aan met de designtool

Als jullie hier een beestachtig leuk geboortekaartje tussen zien staan, open deze dan in onze handige online ontwerptool en pas de kaart helemaal naar wens aan! Voeg bijvoorbeeld een achtergrondje toe, zet er een toepasselijke illustratie bij en verander de tekst. Als jullie vervolgens helemaal tevreden zijn met het resultaat dan kunnen je geboortekaartjes bestellen, vergeet niet vooraf een gratis proefdrukje te bestellen, dat kan met code GP263. Dan kan je jullie kunstwerkje eerst in het echt te zien!geboortekaartjes dieren