Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Babyproducten in dezelfde stijl als je geboortekaartje
02-08-2021
Naast onze geboortekaartjes om de komst van jouw kindje aan iedereen te laten weten hebben we een aantal hele leuke babyproducten in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een geboorteposter, canvas of een tegeltje.

Vier jullie 1-jarig jubileum!
24-06-2021
Zijn jullie in 2020 getrouwd? Grote kans dat je dat in intiem gezelschap hebt moeten doen. Met de versoepelingen in het vooruitzicht snappen we het heel goed dat je jullie liefde in 2021 groots wilt vieren. En wat is nou een betere gelegenheid dan het 1-jarig jubileum.

Zomerse illustraties voor je geboortekaartje
21-06-2021
Het vooruitzicht naar wat meer zon is positief voor de komende weken. Dat kan maar één ding betekenen, de zomer is in aantocht! Op het kantoor van Koningkaart zijn we hard aan het werk geweest met de collectie zomer geboortekaartjes.

De nieuwste trouwkaarten en -trends
15-06-2021
Stappen jullie in 2021 of 2022 in het huwelijksbootje? Dan ben je vast al druk aan het plannen. Om te zorgen dat je gasten de datum vrij houden is een mooie save the date kaart en/of trouwuitnodiging extra belangrijk. Ben je de zoektocht gestart, maar mis je nog een beetje inspiratie? Lees snel verder.

Nieuwe verhuiskaarten
10-06-2021
Ook al lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan in 2020, we hebben zeker niet stilgezeten. Nooit eerder zijn er zoveel verhuiskaarten besteld. Ben jij onlangs verhuisd? Of zijn jullie gaan samenwonen? Het versturen van een adreswijziging is anno 2021 weer helemaal hot! Lees snel verder over onze nieuwe collectie.

Geïllustreerde geboortekaartjes voor tweede en derde kindje
07-06-2021
Achter de schermen zijn wij continue aan het werk om onze collecties te vernieuwen. Dit keer hebben we de koppen bij elkaar gestoken voor het tweede en derde kindje. Namelijk lieve geboortekaartjes met hippe en unieke illustraties van dieren.

Nieuwe sluitstickers voor je geboortekaartje
02-06-2021
Het versturen van je geboortekaartje is natuurlijk super spannend. Zeker in deze gekke tijden, waarbij kraamvisite niet vanzelfsprekend is, is het leuk om een feestelijk geboortekaartje op de post te doen. Met onze nieuwe sluitstickers is het verzenden én het ontvangen van de kaart één groot feest.

Laat de lente maar komen!
16-05-2021
Ben je in de lente uitgerekend? Dan is het natuurlijk hartstikke leuk om dit vrolijke seizoen terug te laten komen in het geboortekaartje van jullie wondertje. Wij hebben een gevarieerd assortiment waarin het thema lente helemaal centraal staat.

Stijlvolle strikjes voor op het geboortekaartje
05-05-2021
Wil jij een uniek geboortekaartje, maar hou je niet zo van alle poespas? Dan hebben wij een leuke nieuwe collectie voor jou. Namelijk geboortekaartjes met strikjes! Dit subtiele accent zorgt voor een vrolijke uitstraling en komt in verschillende kleuren.

Nieuw geboortekaartje: de dubbele tweeluik
26-04-2021
We hebben weer een nieuw type geboortekaartje: de dubbele tweeluik! Dit unieke formaat gaat wederom vanuit het midden open maar dan tot langwerpig geboortekaartje met een dubbele luik voor extra veel informatie.

Nieuw: koperfolie op je kaarten
14-04-2021
Opvallende geboortekaartjes met koperfolie om de komst van jullie kindje in stijl aan te kondigen of kies voor koperfolie om je trouwkaarten te laten stralen. Op de meeste kaarten is foliedruk een luxe, smaakvolle toevoeging.

Winter bruiloft
15-03-2021
De laatste nieuwe trouwtrend is een huwelijk in de winter. Wij zijn zelf helemaal fan van een winter wonder wedding! Vallende sneeuwvlokken, warme chocomel, mooie lampjes, kaarsen, fakkels en een prachtig versierde kerstboom.

Trendalert: De kleuren van 2021
15-02-2021
Bij Koningkaart zitten we niet stil en volgen de trends op de voet. Onze nieuwe geboorte- en trouwkaarten zijn dan ook helemaal volgens de laatste mode. In dit nieuwsbericht lees je alles over de trendkleuren van 2021.

Monochrome geboortekaartjes
05-02-2021
De ontwerpers van Koningkaart weten het zeker; dit is de trend van het moment. Monochrome geboortekaartjes. We horen je denken: wat is dat nou weer? In dit nieuwsbericht vertellen we je alles over deze hippe geboortekaartjes in één kleur.

De nieuwe trouwkaarten van 2021
29-01-2021
Ben jij tijdens de feestdagen ten huwelijk gevraagd? Wat romantisch, van harte gefeliciteerd. Er komt -zeker in deze tijden- veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Wil je op de hoogte blijven van de trouwtrends? Lees dan alles over onze nieuwste collectie trouwkaarten.

Nieuw: Winterse geboortekaartjes
27-01-2021
Hoewel we ons nog geen weg moeten banen door een dik pak sneeuw, is het wel vroeg donker en moeten we 's morgens krabben om de auto ijsvrij te maken. Dat kan maar één ding betekenen. Het is winter! Hoog tijd om de winter collectie geboortekaartjes tentoon te stellen.

Een geboortekaartje inclusief trotse broertjes en zusjes
14-09-2020
Is er een tweede of derde kindje op komst? Een spannend en bijzonder moment! De komst van dit nieuwe gezinslid kun je aankondigen met een lief geboortekaartje, maar het is natuurlijk extra leuk om ook de andere kindjes te verwerken in de kaart.

Herfstkriebels: nieuwe geboortekaartjes
07-09-2020
Na een zomer met extreme hitte en meerdere warmterecords doet sinds deze week het herfstweer z'n intrede. Regen, storm, hagen, de vooruitzichten zijn gewijzigd. Bij Koningkaart krijgen we gelijk nieuwe inspiratie voor wat mooie herfst geboortekaartjes. Dus ben jij zwanger en uitgerekend in de herfst? Lees dan snel verder!

De geboortekaartjes trend van dit moment: lijntekeningen
01-09-2020
Een van de laatste trends binnen de wereld van geboortekaartjes is de lijntekening. Zo’n eenvoudige illustratie bestaat vaak uit een doorlopende, vloeiende lijn. Maar ondanks (of misschien juist doordat) deze beelden zo simpel zijn, zijn ze op dit moment erg populair.

Diverse drukwerk voor je huwelijksdiner
06-08-2020
Heb je een thema op je trouwdag? Dan wil je natuurlijk dat al je trouwdrukwerk perfect aansluit bij dit thema. Voor het huwelijksdiner zijn menukaarten, tafelnummerkaarten en tafelkaartjes met de naam van je gasten beschikbaar.

Maak echte post nog specialer met goudfolie sluitstickers
30-07-2020
Onze nieuwe collectie sluitstickers hebben een glimmend laagje goudfolie, dat maakt ze extra feestelijk. De geboorte van een kindje of de aankondiging van een bruiloft zijn twee van de meest speciale momenten in iemands leven en die mogen natuurlijk uitbundig gevierd worden.

Wij zijn getrouwd!
26-07-2020
Of jullie nu in het klein moeten trouwen wegens omstandigheden of dat jullie stiekem met z’n tweetjes het jawoord zullen uitwisselen: met de Wij zijn getrouwd kaart zit je altijd goed. Met deze nieuwe collectie van Koningkaart laat je al je vrienden en familie weten dat jullie getrouwd zijn. Met een mooie foto en een lieve tekst geef je ze het gevoel dat ze er toch een beetje bij betrokken zijn.

Leg jullie bruiloft vast voor later met gastenkaartjes
20-07-2020
Op een gastenkaartje kunnen jullie vrienden en familie tijdens jullie bruiloft een lief berichtje voor jullie achterlaten. Zo heb je een mooie herinnering voor later. Bestel een gastenkaartje dat goed past bij jullie trouwkaarten en bij jullie bruiloft voor een mooi en samenhangend geheel.

Kondig jullie verloving aan met een kaartje
15-07-2020
Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Of je nu tijdens een romantische strandwandeling of gewoon tijdens een etentje aan de keukentafel bent gevraagd: dit mooie nieuws moet natuurlijk gedeeld worden met al jullie vrienden en familie. Wil je dit op een bijzondere en persoonlijke manier doen? Stuur dan geen appje of mail, maar verras jullie gasten met een mooie verlovingskaart via de post.

Zomer met onze nieuwe geboortekaartjes
28-06-2020
Het zonnetje schijnt en het is lekker warm. Bij Koningkaart hebben we de zomer in onze bol! En dat blijkt, onze nieuwe geboortekaartjes staan helemaal in het thema van dit seizoen. Ze zijn er voor eerste, tweede en derde kindje. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Lieve geboortekaartjes geïnspireerd door babykamertjes
22-06-2020
Tijdens je zwangerschap is voorpret een groot onderdeel van het avontuur. Het kopen van de eerste kleertjes, het inrichten van het kinderkamertje en natuurlijk het uitkiezen van een lief geboortekaartje. Voor dat laatste kun je de net ingerichte babykamer meteen als inspiratiebron gebruiken!

Helemaal van nu: geboortekaartjes met maan en sterren
24-05-2020
Twinkel twinkel little star! Hoera, jij bent in verwachting van je kindje. De zoektocht naar het perfecte geboortekaartje gaat van start. Misschien is de trend van het moment wel wat voor jou! Namelijk geboortekaartjes met maan en sterren.

Trendalert: Geboortekaartjes met onderwater thema
20-05-2020
Misschien heb je het al voorbij zien komen, maar het onderwater thema is hot! Geboorteposters met vissen, pyjama’s met walvisjes en prachtige zeepaardjes op je dekbed. Vooral in de kinderkamer je alles van de zeewereld terug. Hoog tijd om onze collectie geboortekaartjes met zeedieren eens op te frissen.

Lentekriebels: de leukste geboortekaartjes van Koningkaart
11-05-2020
De lente is officieel begonnen! En dat betekent: lammetjes in de wei, een voorzichtig lentezonnetje in de lucht en velden vol krokussen en narcissen. En hoewel we de lente in deze gekke tijden allemaal anders beleven dan normaal, zijn dit toch de kleine dingen waar we van kunnen genieten! Ben je uitgerekend in de lente en nog op zoek naar een leuk geboortekaartje? Lees dan snel verder.

Geboortekaartjes met droogbloemen
06-05-2020
Helemaal nieuw en terug van weggeweest zijn de droogbloemen. Wie had dat gedacht! In de jaren 70 en 80 waren de droogbloemen razend populair, wie weet, heb je ze nog ergens op zolder liggen.

Kleurrijke silhouet kaartjes met meerdere kindjes
04-05-2020
Ben je zwanger van je 1e, 2e of 3e kindje? Onze nieuwe silhouet geboortekaartjes zijn verkrijgbaar met alle kindjes van het gezin erop. Dus met alleen de baby maar ook hebben we varianten met (meerdere) broertjes en/of zusjes.

NIEUW: kaarten met foliedruk
01-05-2020
Jaaa!!! Eindelijk is het dan zover, de kaarten met folie zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop! Je kunt kiezen uit 2 kleuren folie namelijk goud of zilver. Binnenkort komt hier een 3e kleur bij, namelijk koper.

Nieuwe trouwkaarten: de trends van 2020
30-01-2020
De meeste huwelijksaanzoeken vinden in december plaats. Ben jij met kerst ten huwelijk gevraagd en plan je in 2020 je huwelijk? Wij hebben de trends nauwkeurig in de gaten gehouden en een heleboel nieuwe trouwkaarten ontworpen.

Verstuur je eigen kerstkaart!
18-12-2019
Alle kerstbomen zijn opgetuigd, de radio’s draaien volop kerstmuziek en overal brandt gezellig kerstverlichting. Het enige wat ontbreekt is een envelop op de mat. We hebben het natuurlijk over kerstkaarten. Wees dit jaar eens origineel en verras je vrienden en familie met een persoonlijke kerstkaart!

Winter silhouetjes op je geboortekaartje zijn hip
17-12-2019
Prachtige silhouet geboortekaartjes met winterse landschappen, sneeuwpoppen en kindjes met dikke winterkleding. Ga voor een winter geboortekaartje met jouw kindjes in silhouet op het kaartje.

Stuur deze maand je kerst save the date kaarten
09-12-2019
2020 word het allermooiste jaar want dan gaan jullie trouwen. Nu kan je natuurlijk niet wachten om je save the date kaarten te versturen, maar dan komen ze tussen de feestdagen aan. Hoe leuk is het dan om een kerst save the date te versturen!

NIEUW: Geboortekaartjes met letters en dieren
06-12-2019
De geboorte van je kindje is een feestje! Dat verdient daarom ook een vrolijk geboortekaartje. De nieuwe collectie van Koningkaart is hip, creatief, maar bovenal super vrolijk. Felle kleuren, dieren en speelse typografie komen terug in deze mooie kaarten. Benieuwd hoe je zelf zo’n hip ontwerp in elkaar zet? Lees dan snel verder!

15% korting op de kerstkaarten
10-11-2019
We zijn bijna aan het aftellen want over 8 weken is het Kerstmis! Een traditie van het kerstdiner op 1e kerstdag met familie en vrienden, een mooi versierde kerstboom met kadootjes eronder en de kerstkaarten rond sturen.

Herfstachtige geboortekaartjes
07-11-2019
Overal vind je prachtig gekleurde herfstbladeren en kastanjes. Bij Koningkaart raakten we geïnspireerd. Hoog tijd om de leukste herfst geboortekaartjes op een rijtje te zetten.

Trouwkaarten: goud en donkergroen voor 2020!
04-11-2019
Twee trouwkaarten trends zien we komend jaar veel terug! Dat is donkergroene waterverf of effen met eenvoudige typografie en foliedruk, dat kan in goud, zilver of brons.

Waarom save the date kaarten sturen?
23-10-2019
Het vinden van een geschikte datum voor een gezellig etentje met een vriendengroep kan soms weken duren. Of wat denkt u van een dagje uit met de hele familie? Maar hoe doet u dat dan met een bruiloft? Dat doet u door een save the date kaart te sturen.

Nieuw: tijdloze silhouet geboortekaartjes
23-10-2019
Iedereen kent ze wel: de silhouet geboortekaartjes! Deze populaire trend is nog lang niet uit de mode. Hoog tijd voor een nieuwe collectie bij Koningkaart. Dit keer is er voor ieder wat wils. Voor eerste, tweede en derde kindje en tweelingen! Kijk snel verder voor deze hippe kaartjes.

Nieuwe kaarten Babette Harms: vrolijke beestenbende
02-09-2019
Misschien heb je ze al voorbij zien komen op onze instagram. Dat kan haast niet anders, want hij is niet te missen: de nieuwe collectie geboortekaarten van Babette Harms. Wie de kaarten van Babette kent, weet dat deze vrolijke ontwerpen vol schattige tekeningen en vrolijke doodles staan. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder alles over deze vrolijke collectie.

Geboortekaartjes in jungle stijl
13-08-2019
De nieuwkomers van 2019: jungle!! Stoere dieren en vogels uit het oerwoud die prima passen op een geboortekaartje. We zijn dan ook heel blij met deze trend en we hebben ons flink uitgeleefd met allemaal superleuke nieuwe ontwerpen.

Trouwkaarten: de nieuwe DIY collectie
10-08-2019
Het was de opkomende trend van het afgelopen jaar: de DIY kaarten. We hebben ze in alle soorten en maten voorbij zien komen en vooral bij de trouwkaarten waren ze mega populair. En wij begrijpen wel waarom, met deze ontwerpen tover je jouw trouwkaart gemakkelijk om tot een originele uitnodiging.

Hippe rompertjes met trendy prints
09-08-2019
Babyrompertjes zijn het meest essentiële kledingstuk in de kledingkast van je pasgeboren kindje. Om de aankondiging van je kindje met een geboortekaartje in de vorm van een rompertje te doen is dan ook superleuk!

De botanische trouwkaarten: go for green!
09-08-2019
Bloemen in het haar, prachtige boeketten op tafel en mooie eucalyptus hebben de trouwwereld veroverd. Het is dan ook niet zo gek dat botanische trouwkaarten super populair zijn. Ben jij op zoek naar een botanische trouwkaart? Lees snel verder.

Grafische geboortekaartjes: strak en modern
09-08-2019
Grafische geboortekaartjes met gekleurde vlakken zijn hot! We hebben nieuwe ontwerpen gemaakt in diverse soorten en maten en je kunt de keuren zelf aanpassen. Zo kun je de geboortekaart helemaal naar je eigen hand zetten zoals jij dat wenst.

Beestachtige geboortekaartjes!
03-05-2019
De lente is weer begonnen, de zon gaat schijnen en er worden kleine diertjes geboren! Goede reden om ook nieuwe geboortekaarten te maken met schattige beestjes erop. Benieuwd naar onze nieuwe beestachtige kaartjes? Lees dan snel verder!

Minimalistische geboortekaarten: simpel en puur
24-04-2019
Heb jij onze nieuwe collectie geboortekaartjes al gezien? De nieuwe ontwerpen staan net online en wij zijn super trots! Dit keer is het team van Koningkaart aan de slag gegaan met minimalisme. Less is more is dan ook heel erg toepasselijk op deze nieuwe collectie.

Nieuwe geboortekaartjes voor een tweeling
29-03-2019
Hoera! Jullie zijn in verwachting. En niet zomaar in verwachting. Nee, na negen maanden mogen jullie niet één, maar twee prachtige kindjes in jullie armen nemen. Dat is natuurlijk een erg bijzondere gebeurtenis en daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Wij hebben alvast een paar prachtige ontwerpen voor jullie online gezet.

Populaire nieuwe geboortekaartjes!
25-03-2019
Onze nieuwe collectie geboortekaartjes staat nog maar net online en nu al merken we dat heel veel mensen aan de slag gaan met deze ontwerpen, wat wij echt superleuk vinden om te zien! Maar wat zijn nu de populairste nieuwe geboortekaartjes van dit moment?

Minimalistische trouwkaarten: strak en clean
22-03-2019
Yes! Afgelopen week hebben we weer een nieuwe collectie trouwkaarten online gezet! De ontwerpen zijn vooral strak, minimalistisch en gedurfd. Omschrijft dit helemaal jullie stijl? Lees dan snel verder voor meer inspiratie.

NIEUW: geboortekaartjes met regenboog
01-03-2019
Bent u in verwachting van uwe kleintje? Volgt u altijd de laatste trends en is uw Pinterest vol gepind met de hipste inspiratie? Dan wilt u natuurlijk ook een trendy geboortekaartje. Een trendsetter als u heeft het misschien al voorbij zien komen, maar de nieuwe trend op het gebied van babykamers, posters en natuurlijk geboortekaartjes zijn regenbogen!

Zet initialen op jullie trouwkaart!
19-02-2019
Trouwplannen dit jaar? Wacht dan niet te lang met het zoeken naar jullie perfecte trouwkaart, want natuurlijk moeten jullie familie en vrienden wel vrijhouden op deze prachtige dag. Het belangrijkste wat op een trouwkaart moet staan zijn natuurlijk de datum van de grote dan en de namen van de bruid en bruidegom. En hoe leuk zou het zijn om de namen net wat opvallender te maken door jullie initialen op de voorkant te plaatsen?

Feestje voor de ogen!
13-02-2019
Ben jij binnenkort jarig, vier je een jubileum of geef je een 21 diner? Er is altijd wel een reden voor een goed feestje. En daar horen natuurlijk leuke uitnodigingen bij. Door de nieuwe collectie van Koningkaart is de uitnodiging in ieder geval een feest voor je ogen!

Het trouwseizoen is geopend!
29-01-2019
De meeste bruiloften zijn pas in mei en juni. Maar het plannen van deze mooie dag is natuurlijk met het begin van het nieuwe jaar losgebarsten. Er mag dan ook niets ontbreken tijdens jullie sprookjeshuwelijk.

Superverliefd op de geboortekaartjes van Anet
14-11-2018
We zijn superverliefd op deze prachtige nieuwe collectie van Anet!! Deze zijn echte onze toppers van deze maand. Ben je zwanger! Wat een geluk en kies één van deze schattige geboortekaartjes.

Nieuwe collectie Save the Date kaarten!
12-10-2018
Gaan jullie in 2019 trouwen? En wil je zeker weten dat jullie familie en vrienden allemaal aanwezig zijn op de grote dag? Dan is het slim om je alvast te gaan oriënteren op de Save the Date kaarten. En laten wij nou net een nieuwe collectie online gezet hebben met allemaal ontwerpen volgens de laatste trends! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Koningkaart heeft een nieuwe blog!
19-09-2018
Het heeft wat tijd gekost, maar dan heb je ook wat. Onze nieuwe blog staat sinds kort online en we zijn er enorm trots op! Misschien ben je hem zelfs al tegengekomen en heb je een kijkje genomen. We hebben de blog in een nieuw jasje gestoken aansluitend op wat wij willen uitstralen.

Trouwkaarten met handlettering
12-09-2018
Op zoek naar een originele trouwkaart met maatwerk? Kies dan voor een trouwkaart met handlettering uit de nieuwe collectie van Koningkaart. Uw namen worden met de hand geschetst en geschreven voor een uniek resultaat.

Zomerse geboortekaartjes én een snellere website!
28-06-2018
De zomer is weer aangebroken! Tijd om ook onze webshop weer een frisse start te geven. Zoals je waarschijnlijk wel kunt merken is onze website een stuk sneller geworden. Je hebt nu binnen no time een kaartje naar jouw smaak uitgekozen en aangepast

Nieuwe tweeluik trouwkaarten met (doorlopende) foto
29-03-2018
Niets is zo persoonlijk als een trouwkaart met een mooie foto van jullie samen erop. Gelukkig hebben wij genoeg kaarten waarbij dit mogelijk is. Bekijk ze snel!

De kaartentrend van het moment: avontuur!
09-02-2018
Op zoek naar een stoer geboortekaartje voor uw zoon of dochtertje? Avontuurlijk is de trend van 2018 op het gebied van geboortekaartjes. Koningkaart kon deze trend natuurlijk niet overslaan en is direct aan de slag gegaan met een nieuwe collectie.

Onze trend van 2018: trouwkaarten met landschappen
06-02-2018
Gaan jullie in het bos trouwen of zijn jullie gewoon echte natuurliefhebbers? Dan zijn onze kaarten met mooie, sfeervolle landschappen echt wat voor jullie! Bekijk snel onze collectie met Scandinavische trouwkaarten!

Beestachtig leuke geboortekaartjes met dieren
29-01-2018
Ben jij een echte dierenliefhebber? Grote kans dat je deze eigenschap doorgeeft aan je pasgeboren kindje. Speciaal voor deze dierenvrienden hebben we een nieuwe collectie dieren geboortekaartjes ontworpen.

NIEUW! Geboortekaartjes in de vorm van een hartje
09-01-2018
Zijn jullie niet van de standaard vierkante geboortekaartjes? Kies dan voor een geboortekaartje in hartvorm, super origineel! Deze leuke kaartjes worden echt in de vorm van een hart uitgesneden.