korting

Kerstkaarten

kerstkaarten

Kerstkaarten maken voor uw bedrijf, vrienden, werknemers en familie

Kerstkaarten sturen is een traditie waar iedereen blij van wordt. Natuurlijk stuurt u uw personeel, en zakenrelaties ook dit jaar weer een persoonlijke kerstgroet. Bij Koningkaart hebben we een uitgebreide collectie zakelijke kerstkaarten met diverse thema's, in verschillende stijlen en voor diverse smaken. Bent u op zoek naar een branche gerichte kerstkaart? Of juist een kaart met een foto of logo van uw bedrijf? Bij Koningkaart bent u aan het juiste adres.
gratis drukproef
- Exclusieve ontwerpen, alleen bij Koningkaart te bestellen
- Personaliseer eenvoudig een van onze designs met tekst en foto's
- 5 papierkeuzes en 16 verschillende formaten
- Persoonlijke service: beoordeeld met een 9.4/10
- Voor 12:00 uur besteld, is 's middags gedrukt en verstuurd

Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurdkerstkaart wereldbol

Nieuwe ontwerpen in de collectie kerstkaarten voor 2020

Zoals je hierboven in de afbeeldingen ziet, hebben wij de kerstkaarten gesplitst in vier rubrieken, namelijk particulier en zakelijk en binnen zakelijk heeft u ook de keuze uit branche en thema. Alle kaarten zijn exclusief ontworpen door Koningkaart, dus nergens anders verkrijgbaar. Voor de zakelijke kaarten zijn er dit jaar nog meer ontwerpen gemaakt voor verschillende bedrijven en branches. Maar ook voor de particuliere sector hebben we hard ons best gedaan om een mooie collectie met hippe en trendy ontwerpen neer te zetten.

Vergeet niet om vooraf bij uw bestelling gebruik te maken van een gratis proefdruk. U kunt dan eerst één gedrukt exemplaar ontvangen op een papiersoort naar keuze om uw ontwerp vooraf te beoordelen. U kunt deze eventueel eerst aan uw manager of de directeur laten zien ter goedkeuring voordat u een definitieve bestelling plaatst. Zo weet u zeker dat iedereen 100% tevreden is. Voor vragen of aanpassingen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag.

Onze populairste ontwerpen: de top 15

Bij kerstkaarten denk je al snel aan de kleuren: rood, groen en blauw, het liefst met goud en aan beelden met kerstbomen, champagne, sneeuwsterren en kerstballen. Kaarten met deze elementen blijven dan echter ook wel de populairste ontwerpen. Ook de kaarten waar eigen foto's toegevoegd kunnen worden zijn erg geliefd. Het is natuurlijk ook erg leuk om een personeelsfoto of familiefoto op de kaart te zetten want zo maar je de kerstkaart extra persoonlijk!


kerstkaart havenUpload uw eigen foto!

Bij zowel de zakelijke als particuliere collectie is er de mogelijkheid om eigen foto's of een logo te uploaden en te plaatsen in de kaart. Een foto van uw bedrijf, het gezin, de kinderen, huisdieren, het kan allemaal, dit maakt de kaart extra bijzonder. Op de kerstkaart is hiervoor een kader gemaakt met een voorbeeldfoto, deze kunt u vervangen door uw eigen foto. Dit geeft de kaart die je gaat versturen een persoonlijke touch!

Ontwerp je eigen kerstkaart

Met de handige ontwerptool kun je zelf je kerstkaart ontwerpen en maken. Je kunt een bestaande kaart aanpassen met afbeeldingen, versieringen en teksten. Zo maak je de kaart helemaal naar jouw smaak, en herkennen vrienden en familie meteen dat deze van jouw hand is! Is je kaart klaar? Dan kun je een gratis proefdruk bestellen. Jij weet dan als eerste hoe je kaart eruit komt te zien als je ‘m besteld.

drukproef kerstkaartHoe bestel ik kaarten bij Koningkaart?

Via Koningkaart bestel je in een paar stappen je kerstkaarten:

  1. Zoek een kaart uit de kerstcollecties die het beste bij jullie past
  2. Als een van de ontwerpen je aanspreekt, klik je op ‘Maak dit ontwerp’
  3. Personaliseer vervolgens de kaart door je eigen tekst, foto’s of achtergrond toe te voegen
  4. Sla je ontwerp op of klik op de bestelknop
  5. Vervolgens maak je een account aan en bestel je direct het benodigde aantal kaarten of een gratis drukproef (met code GP263)
Zo eenvoudig is het om je kerstkaarten te bestellen. Je hoeft hiervoor niet de deur uit, gewoon rechtstreeks vanaf de computer.

Je kerstkaart kiezen en bestellen

De beste manier om de juiste kerstkaart te kiezen is direct bij de branche te kijken die bij uw bedrijf past of voor een bepaald thema te kiezen. Daar staan allemaal ontwerpen die een directe relatie hebben met uw bedrijf of met een bepaald thema in gedachte zijn ontworpen. Dus deze kaarten zijn allemaal prima. Uiteraard kun je ook kiezen voor een meer algemeen design. Ook daar kun je de foto's ook nog steeds naar eigen inzicht wijzigen. Vooraf kunt u eerst een gratis drukproef bestellen. We drukken dan één kaart in het echt zodat u deze vooraf live kunt zien. Wel zo fijn als u een grote oplage nodig hebt. En u kunt deze aan uw collega's laten zien en nakijken. Een typefoutje is zo gemaakt. Als de kerstkaart helemaal goed is dan kunt u de oplage bestellen. De leveringstermijn is normaal gesproken 1 à 2 dagen.

kerstkaarten 20202020 wordt een bijzonder mooi jaar

We sluiten dit jaar weer een decennium af en gaan van 2019 naar 2020. Het wordt een mooi rond jaar met 2x 20. Grafisch gezien kunnen we hier hele mooie ontwerpen mee bedenken, kijk maar eens in onze collectie. Daarnaast hebben we ook nog eens bijzondere ontwerpen gemaakt met 2020 in Romeinse cijfers, dus MMXX. 

Het gezelligste feest van het jaar komt eraan!

Het mooiste en gezelligste feest van het jaar staat weer voor de deur, kerst! Ideaal om met deze gelegenheid zakenrelaties, werknemers, familie en vrienden te laten weten dat je ze waardeert en ze een fijne kerst wenst. En dat kan natuurlijk het best met een mooie kerstkaart! Wij hebben dit jaar weer heel veel nieuwe ontwerpen in de webshop staan, er is genoeg keus voor iedereen.