Geboortekaartjes tweeling

tweeling geboortekaartjes In verwachting van een tweeling? Dubbel zo leuk! Bij Koningkaart kunt u gemakkelijk zelf uw tweeling geboortekaartje maken en bestellen. Wij bieden een uitgebreide collectie geboortekaartjes voor tweelingen aan in verschillende stijlen, zoals geboortekaartjes voor twee jongens, twee meisjes en een jongen en meisje. Wanneer het geslacht nog onbekend is, dan kunt u alle drie de kaartjes klaar zetten onder uw eigen ontwerpen. Na de geboorte van uw tweeling kunt u deze dan online bestellen.gratis drukproef geboortekaartje
  • Het grootste assortiment geboortekaartjes tweelingen
  • Bewerk een bestaand kaartje of ontwerp hem helemaal zelf
  • Kies uit 16 formaten en 5 papiersoorten
  • Ontvang een gratis proefdruk met code GP263
  • Bestel voor 12:00 uur, dan worden de kaarten vandaag verstuurd
  Heeft u een geschikt kaartje gevonden voor jullie pasgeboren tweeling? U kunt de kaart naar hartelust aanpassen en het perfecte geboortekaartje samenstellen. Het is ook mogelijk om met een lege kaart te beginnen en de kaart helemaal zelf te ontwerpen. Kies een achtergrond, voeg foto’s, illustraties en teksten toe en bestel de kaart gemakkelijk online.

  Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
  Gratis drukproef
  Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd
  Onze collectie geboortekaartjes voor een tweeling

  Voor iedere tweeling een uniek geboortekaartje

  In het assortiment van Koningkaart vindt u bijna 300 verschillende geboortekaartjes voor tweelingen. Ben een meerlink zwangerschap zijn er natuurlijk drie combinaties mogelijk, hierbij hebben we rekening mee gehouden. Zo vindt u er kaarten voor twee jongens, twee meisjes of een meisje en een jongen.

  Geboortekaartjes voor twee jongens

  Zijn jullie de trotse ouders geworden van twee stoere jongens? Klik in het filter aan de linkerkant van de pagina op ‘Twee jongens’ onder het kopje Tweeling. U krijgt dan het assortiment geboortekaartjes te zien voor een tweeling die bestaat uit twee jongetjes. Deze collectie kenmerkt zich door stoere kaartjes met veel blauwtinten, dieren en vintage elementen. Kies een leuk kaartje en pas deze helemaal naar jullie wens aan. Met de ontwerptool is dit zo gedaan.

  Geboortekaartjes voor twee meisjes

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisjestweeling! Om dit heuglijke feit kenbaar te maken, kunnen jullie kiezen uit bijna 100 verschillende kaartjes voor de geboorte van jullie tweeling. Filter op ‘Twee meisjes’ en u krijgt direct alle resultaten te zien. Ga voor een lief kaartje met zachte, roze tinten en schattige diertjes. Pas de namen aan en voeg eventueel een foto of tekst toe. U geeft de kaart eenvoudig een unieke en persoonlijke uitstraling.

  Geboortekaartjes voor jongen en meisje

  Ook als jullie pasgeboren tweeling bestaat uit een jongen en een meisje, vind je bij Koningkaart het perfecte kaartje. Stel het filter in op ‘Jongen – meisje’ en kies het kaartje dat bij jullie tweeling past. De kaartjes in deze collectie zijn helemaal naar jullie wens aan te passen. Via onze designtool kunt u bovendien eenvoudig helemaal zelf een kaartje ontwerpen. Jullie kindjes verdienen het allerbeste, dat geldt ook voor het geboortekaartje! Bekijk snel de mogelijkheden.

  Bestel het perfecte geboortekaartje voor jullie tweeling

  Heeft u het ideale kaartje gevonden of deze helemaal zelf gemaakt? Dan is het fijn als u deze thuis kunt bekijken voordat u hem bestelt. Gebruik de code GP263 en bestel eerst een gratis drukproef. Wij sturen deze naar u op, zodat ju kunt zien hoe deze eruit komt te zien. Tevreden met het resultaat? Log in met uw account en bestel de gewenste hoeveelheid geboortekaartjes voor jullie tweeling. De juiste enveloppen en bijpassende adresstickers bestelt u direct mee.
  Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen of bewerken van een geboortekaartje of heeft u een andere vraag? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 03/8080582 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.