geboortekaartje tweeling

Geboortekaartjes tweeling

Ontwerp zelf een kaartje voor de geboorte van jullie tweeling

Verwachten jullie een tweeling of zijn jullie net de trotse ouders geworden van een tweeling? Bij Koningkaart vind je meer dan 200 unieke geboortekaartjes voor tweelingen. Of jullie nu twee jongens, twee meisjes of een meisje en een jongen hebben gekregen, ons assortiment bevat voor iedere combinatie tientallen kaartjes om de geboorte op een leuke manier aan te kondigen.
gratis drukproef geboortekaartjes tweeling
- Het grootste assortiment: geboortekaartjes tweeling
- Bewerk een tweelingkaartje of ontwerp hem helemaal zelf
- Kies uit 16 formaten en 5 papiersoorten
- Ontvang een gratis drukproef met de code GP135
- Bestel voor 12:00 uur, dan versturen wij de kaarten vandaag


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Onze collectie geboortekaartjes voor een tweeling

Heb je een geschikt kaartje gevonden voor jullie pasgeboren tweeling? Je kunt de kaart naar hartelust aanpassen en zo het perfecte geboortekaartje samenstellen. Weet je het geslacht nog niet van de twee kindjes dan kun je alle opties qua jongens / meisjes vast klaar zetten onder jullie account. Zo hoef je na de geboorte alleen nog maar de datum en laatste gegevens in te vullen. Wellicht heb je dan al druk zat. Heb je zelf een leuk idee? Het is ook mogelijk om met een lege kaart te beginnen en de kaart helemaal zelf te ontwerpen. Kies een achtergrond, voeg foto’s, illustraties en teksten toe en bestel de kaart gemakkelijk online. Vergeet niet vooraf een gratis drukproef aan te vragen!
 

Voor iedere tweeling een uniek geboortekaartje

In het assortiment van Koningkaart vind je meer dan 200 verschillende geboortekaartjes voor tweelingen. Hierbij is rekening gehouden met de drie verschillende geslachtscombinaties. Zo vind je er kaarten voor twee jongens, twee meisjes of een meisje en een jongen.
 

Geboortekaartjes met twee jongens

Zijn jullie de trotse ouders geworden van twee stoere jongens? Klik in het filter aan de linkerkant van de pagina op ‘Twee jongens’ onder het kopje Tweeling. Je krijgt dan het assortiment geboortekaartjes te zien voor een tweeling die bestaat uit twee jongetjes. Deze collectie kenmerkt zich door stoere kaartjes met veel blauwtinten, dieren en vintage elementen. Kies een leuk kaartje en pas deze helemaal naar jullie wens aan.
 

Geboortekaartjes met twee meisjes

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweeling meisjes! Om dit heuglijke feit kenbaar te maken, kunnen jullie kiezen uit heel veel verschillende kaartjes voor jullie tweeling. Filter op ‘Twee meisjes’ en je krijgt direct alle resultaten te zien. Ga voor een lief kaartje met zachte, roze tinten en schattige diertjes. Pas de namen aan en voeg eventueel een foto of tekst toe. Geef je kaart een unieke en persoonlijke uitstraling.
 

Geboortekaartjes voor jongen / meisje

Ook als jullie pasgeboren tweeling bestaat uit een jongen en een meisje, vind je bij Koningkaart het perfecte kaartje. Stel het filter in op ‘Jongen – meisje’ en kies het kaartje dat bij jullie tweeling past. De kaartjes in deze collectie zijn helemaal naar jullie wens aan te passen. Via onze designtool kun je bovendien eenvoudig helemaal zelf een kaartje ontwerpen. Jullie kindjes verdienen het mooiste geboortekaartje!

Bestel het ideale geboortekaartje voor jullie tweeling

Heb je het perfecte kaartje gevonden of deze helemaal zelf gemaakt? Dan is het fijn als je deze thuis kunt bekijken voordat je hem bestelt. Gebruik de code GP263 en bestel eerst een gratis drukproef. Wij sturen deze naar je op, zodat je kunt zien hoe deze eruit komt te zien. Tevreden met het resultaat? Log in met je account en bestel de gewenste hoeveelheid geboortekaartjes voor jullie tweeling. De juiste maat enveloppen kun je gelijk mee bestellen.
Heb je hulp nodig bij het ontwerpen of bewerken van een geboortekaartje of heb je een andere vraag? Onze specialisten helpen je graag verder. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 038080582 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.