geboortekaartjes tweeling

Geboortekaartjes tweeling

Ontwerp zelf een kaartje voor de geboorte van jullie tweeling

Verwachten jullie een tweeling of zijn jullie net de trotse ouders geworden van een tweeling? Bij Koningkaart vindt u meer dan 200 unieke geboortekaartjes voor tweelingen. Of jullie nu twee jongens, twee meisjes of een meisje en een jongen hebben gekregen, ons assortiment bevat voor iedere combinatie tientallen kaartjes om de geboorte op een leuke manier aan te kondigen. 
  • Het grootste assortiment: geboortekaartjes tweeling
  • Bewerk een tweelingkaartje of ontwerp hem helemaal zelf
  • Kies uit 16 formaten en 5 papiersoorten
  • Ontvang een gratis drukproef met de code GP263
  • Bestel voor 12:00 uur, dan versturen wij de kaarten vandaag
  gratis drukproef geboortekaartjes tweeling Heeft u een geschikt kaartje gevonden voor jullie pasgeboren tweeling? U kunt de kaart naar hartelust aanpassen en zo het perfecte geboortekaartje samenstellen. Weet u het geslacht nog niet van de twee kindjes dan kunt u alle opties qua jongens / meisjes vast klaar zetten onder jullie account. Zo hoeft u na de geboorte alleen nog maar de datum en laatste gegevens in te vullen. Wellicht heeft u het dan al druk zat.
  Heeft u zelf een leuk idee? Het is ook mogelijk om met een lege kaart te beginnen en de kaart helemaal zelf te ontwerpen. Kies een achtergrond, voeg foto’s, illustraties en teksten toe en bestel de kaart gemakkelijk online. Vergeet niet vooraf een gratis drukproef aan te vragen!

  Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
  Gratis drukproef
  Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd
  Onze collectie geboortekaartjes voor een tweeling

  Voor iedere tweeling een uniek geboortekaartje

  In het assortiment van Koningkaart vindt u bijna 300 verschillende geboortekaartjes voor tweelingen. Ben een meerlink zwangerschap zijn er natuurlijk drie combinaties mogelijk, hierbij hebben we rekening mee gehouden. Zo vindt u er kaarten voor twee jongens, twee meisjes of een meisje en een jongen.

  Geboortekaartjes voor twee jongens

  Zijn jullie de trotse ouders geworden van twee stoere jongens? Klik in het filter aan de linkerkant van de pagina op ‘Twee jongens’ onder het kopje Tweeling. U krijgt dan het assortiment geboortekaartjes te zien voor een tweeling die bestaat uit twee jongetjes. Deze collectie kenmerkt zich door stoere kaartjes met veel blauwtinten, dieren en vintage elementen. Kies een leuk kaartje en pas deze helemaal naar jullie wens aan. Met de ontwerptool is dit zo gedaan.

  Geboortekaartjes voor twee meisjes

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisjestweeling! Om dit heuglijke feit kenbaar te maken, kunnen jullie kiezen uit bijna 100 verschillende kaartjes voor de geboorte van jullie tweeling. Filter op ‘Twee meisjes’ en u krijgt direct alle resultaten te zien. Ga voor een lief kaartje met zachte, roze tinten en schattige diertjes. Pas de namen aan en voeg eventueel een foto of tekst toe. U geeft de kaart eenvoudig een unieke en persoonlijke uitstraling.

  Geboortekaartjes voor jongen en meisje

  Ook als jullie pasgeboren tweeling bestaat uit een jongen en een meisje, vind je bij Koningkaart het perfecte kaartje. Stel het filter in op ‘Jongen – meisje’ en kies het kaartje dat bij jullie tweeling past. De kaartjes in deze collectie zijn helemaal naar jullie wens aan te passen. Via onze designtool kunt u bovendien eenvoudig helemaal zelf een kaartje ontwerpen. Jullie kindjes verdienen het allerbeste, dat geldt ook voor het geboortekaartje! Bekijk snel de mogelijkheden.

  Bestel het perfecte geboortekaartje voor jullie tweeling

  Heeft u het ideale kaartje gevonden of deze helemaal zelf gemaakt? Dan is het fijn als u deze thuis kunt bekijken voordat u hem bestelt. Gebruik de code GP263 en bestel eerst een gratis drukproef. Wij sturen deze naar u op, zodat ju kunt zien hoe deze eruit komt te zien. Tevreden met het resultaat? Log in met uw account en bestel de gewenste hoeveelheid geboortekaartjes voor jullie tweeling. De juiste enveloppen en bijpassende adresstickers bestelt u direct mee.
  Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen of bewerken van een geboortekaartje of heeft u een andere vraag? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 03/8080582 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.