geboortekaartjes jongen

Geboortekaartjes jongen

Kies een geboortekaartje jongen uit onze collectie voor jullie zoon

De komst van jullie zoon is natuurlijk wereldnieuws. Maak de geboorte van jullie mannetje kenbaar met een stoer en originele geboortekaartje voor jongens van koningkaart. Er zijn 900 bestaande ontwerpen waaruit u kunt kiezen of laat uw creativiteit de vrije loop en maak zelf het perfecte jongenskaartje!

- Unieke eigen ontwerpen, alleen verkrijgbaar bij Koningkaart
- Personaliseer één van de geboortekaartjes jongen
- Bestel vooraf een gratis drukproef
- Persoonlijke service: Koningkaart wordt beoordeeld met een 9.4/10
- Vandaag voor 12:00 besteld, is vandaag gedrukt en verstuurd.
gratis drukproef geboortekaartjes jongen
Heeft u een mooi ontwerp gezien dat bij uw past? Open deze dan in de designtool en pas de tekst op het geboortekaartje voor jongens eenvoudig aan, plaats nog een extra illustratie of upload een lieve foto. Bestel vervolgens een gratis drukproef om het eindresultaat vooraf te bewonderen, zo weet u gelijk hoe deze in het echt wordt. U kunt ook direct het aantal geboortekaartjes dat u nodig heeft bestellen, kleuren kunnen dan wel iets anders uitpakken dan op een beeldscherm. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over onze geboortekaartjes voor jongens neem dan contact met ons op. Want uiteindelijk wilt u natuurlijk het perfecte resultaat voor uw lieve zoontje.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Onze collectie geboortekaartjes voor een jongen

Kaart 1 tot 300 van 960 totaal
Pagina:

Maak het perfecte geboortekaartje voor jullie zoon

Bij Koningkaart vindt u altijd een geschikt geboortekaartje voor jullie pasgeboren jongentje. Maak een keuze uit honderden thema’s, kleuren, patronen en type kaarten en bewerk deze in de online ontwerptool. Verander bijvoorbeeld de naam, sleep met elementen en voeg een bijpassende foto of illustratie toe. Zo creëert u in een handomdraai het perfecte geboortekaartje. De geboortekaartjes voor jongens zijn onderverdeeld in zes verschillende categorieën:
 

Hippe geboortekaartjes

De hippe geboortekaartjes van Koningkaart: een trendy typografie, hippe kleuren als okergeel, donkerblauw en early dew en leuke illustraties. Kies bijvoorbeeld voor een fotokaart of een gevouwen kaart met grafische patronen.

Geboortekaartjes met foto

Kies een kaart uit de collectie ‘Met foto’ en voorzie deze van een mooie zelfgemaakte foto van jullie zoon. Pas de tekst aan en verras familie en vrienden met een origineel geboortekaartje. Een foto spreekt tenslotte het meest tot de verbeelding.

Geboortekaartjes rompertje

Bijzonder en écht origineel: het geboortekaartje in de vorm van een rompertje. Pas het romperkaartje eenvoudig met via onze ontwerptool: plaats een eigen tekst, verander de illustratie of voeg een foto toe van jullie kleine mannetje.
 

 

 

Stoere geboortekaartjes

Kaarten met strakke Scandinavische invloeden of een hippe typografie: bij Koningkaart ontwerpt u heel gemakkelijk de stoerste kaart voor jullie zoontje. Blauw en early dew groen voeren de boventoon.

Vintage geboortekaartjes

Zachte pastelkleuren en verfijnde motieven; dat zijn de vintage jongenskaarten van Koningkaart. Kies voor een staande kaart met daarop een VW-bus met giraffe of een lichtblauw geboortekaartje met pijlen.

Klassieke geboortekaartjes

Kenmerkend voor de klassieke collectie zijn de zachte kleuren, de subtiele versieringen en de sierlijke letters. Vooral de kaarten met een polaroid foto of getekende jongens zijn zeer in trek.

 

 

Waar houdt u rekening mee als u zwanger bent van een zoon?

U bent in blijde verwachting van een heerlijk mannetje, waar kunt u zich op voorbereiden? Jongens en meisjes zijn zeker niet hetzelfde, de verschillenden zijn vrij duidelijk. Jongens zijn een beetje onbehouwen; rennen, klimmen, stoeien, kwajongensstreken, het hoort er allemaal bij, met als gevolg kapotte knieën, gescheurde broeken en vuile kleding. Voor de geboortekaartjes kunt u dus voor een stoerdere variant gaan. Hun favoriete speelgoed is een vliegtuig, tractor of vrachtwagen, het lijkt stereotype maar het is echt zo. Plaats deze voertuigen eenvoudig op het babykaartje van uw zoon. Het belangrijkste is dat u als moeder altijd op de eerste plaats komt in het leven van uw zoon. In de puberteit lijkt dit misschien niet altijd zo maar u bent hun vertrouwenspersoon. 
 

drukproef setje met waaier

Zijn er verschillen in de jongens- en meisjes geboortekaartjes?

Kiest u voor de komst van jullie ventje voor een typische jongenskaart in lichtblauw? Of gaat u juist voor een supertrendy geboortekaartje in hippe kleuren en met een mooie illustratie. Iedereen heeft daarin zijn eigen keuze. Bij koningkaart hebben we dan ook verschillende stijlen, van klassiek tot en met de laatste modetrends en kleuren. Wat u wel vaker ziet is dat er voor een jongen stoerdere ontwerpen worden gekozen in fellere kleuren en een wat gewaagdere illustratie. maar dat past dan vaak ook prima bij een jongen. Als u het geslacht van jullie kindje nog niet weet kunt u beide geboortekaartjes vast klaarzetten onder uw account. Na de geboorte weet u of u geboortekaartjes voor een jongen of een meisje moet bestellen.
 

Bestel uw ideale geboortekaart voor jongens

Bet u klaar met het ontwerpen van het ideale kaartje voor jullie zoon? Bestel een gratis drukproef of selecteer direct het aantal gewenste kaarten dat u nodig heeft. De drukproef van het jongens geboortekaartje bevat het gedrukte kaartje samen met een waaier met papiersoorten en de envelop in de kleur naar keuze. Ook kunt u eenvoudig enveloppen en sluitstickers aan uw bestelling toevoegen. Hulp nodig bij het bestellen of heeft u een andere vraag over onze geboortekaartjes? Neem gerust contact met ons op via 03 / 8080582 of vul het contactformulier in.