Geboortekaartjes hart

geboortekaartjes hartjes

NIEUW! Geboortekaartjes in de vorm van een hart

gratis drukproef geboortekaartje hartZijn jullie op zoek naar een uniek geboortekaartje? Dan ben je hier op de juiste plek! Deze geboortekaartjes worden uitgesneden in de vorm van een hart, super origineel toch? Het hart is natuurlijk hét symbool van de liefde, dus perfect als babykaartje voor jullie pasgeboren zoon of dochter. Bekijk snel onze hippe collectie hieronder. We hebben voor ieder wat wils, van botanische kaarten tot geboortekaartjes met een mooie foto. Ben je zelf heel creatief? Maak dan eenvoudig je eigen geboortekaartje in onze handige ontwerptool. Als je helemaal tevreden bent met je creatie, dan kun je een gratis proefdruk bestellen met de code GP263. Veel geluk met jullie kindje!


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


geboortekaartje hart

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Als je een heel leuk idee in je hoofd hebt zitten, maar je kunt zoiets niet in onze collectie terugvinden, dan is het bij ons ook mogelijk om zelf een geboortekaartje ontwerpen. Kies uit verschillende achtergronden en illustraties, deze kun je verschuiven en vaak ook van kleur veranderen. Maak zo zelf het perfecte geboortekaartje voor jullie zoon of dochter.
 

Gratis drukproef van jouw ontworpen hart

Heb je het geboortekaartje hart helemaal naar jullie smaak aangepast en wil je ‘m nu in het echt zien? Wij raden aan om dan eerst een gratis proefdrukje te bestellen voordat je een grote bestelling gaat doen. Dit kan gewoon nog vóór de geboorte van jullie kleine. Als het kindje is geboren, dan hoef je alleen nog maar de datum en geboortegegevens aan te passen en vervolgens kun je de officiële bestelling doen.
 

Vraag ons om hulp of advies

Wij van Koningkaart snappen natuurlijk dat je niet elke week een geboortekaartje ontwerpt. Het kan zijn dat je iets niet snapt of dat er iets niet lukt. Wij zijn doordeweeks van 09:00 tot 17:00 altijd beschikbaar om je te helpen. Wil je advies over de papiersoorten? Ook daar kunnen we je bij helpen. Bel ons of stel je vraag via ons contactformulier.