Avontuurlijke geboortekaartjes

avontuurlijke geboortekaartjesDe avonturen van jullie kindje op het geboortekaartje

Binnenkort wordt jullie kindje geboren en begint het grote avontuur! Spannend, jullie worden voor het eerst papa en mama en u hebt de verantwoordelijkheid voor dit kleine wondertje. Niet alleen jullie springen in het diepe maar voor jullie kleintje wordt het ook een groot avontuur van ontdekken en onderzoeken. De eerste stapjes in deze grote wereld en uiteindelijk op eigen benen staan en zelf keuzes maken, het hoort er allemaal bij. En wat jullie kindje later gaat worden? Wie zal het zeggen.

gratis drukproefSuperleuk en passend bij de trends van nu zijn deze avontuurlijke geboortekaartjes met bijvoorbeeld hoge bergen, een raket naar het oneindige, indianen tipitent of juist stoere leeuw of krokodil, helemaal hip en trendy en symboliseren perfect jullie gevoelens. Dit thema sluit ook naadloos aan op het Scandinavische thema van afgelopen jaar.

Bergen zijn onze favoriet, niet alleen een leuk thema op uw geboortekaartje of voor de kinderkamer maar een berg staat ook symbool voor onverzettelijkheid en eeuwigheid, bron van leven. Hoe mooi is dat! En welk avontuur jullie kindje uiteindelijk gaat beleven is dus nog een open boek. Maar dat hij een beetje stoer en een durfal moet zijn staat voorop bij deze kaartjes. We zijn benieuwd naar jullie favoriete kaartje. 
Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd