gratis drukproef geboortekaartje

Geboortekaartjes 2e kindje

Wordt jullie gezin uitgebreid met een tweede kindje?

Wij hebben geboortekaartjes passend bij jullie nieuwe gezinssituatie, geboortekaartjes voor een tweede kindje. En wat is er leuker om op het geboortekaartje jullie eerste zoon of dochter te betrekken? In onze collectie geboortekaartjes 2e kindje hebben we alle varianten in kindjes nl: broertje en baby jongen; broertje en baby meisje; zusje en baby jongen; en zusje en baby meisje. Zo heb je altijd een leuk geboortekaartje dat bij jullie past!

Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


 

lijn beige
 
Je eerste wonder is al eventjes op wereld aan het kruipen, huppelen of zelfs al aan het fietsen. Je vindt het jammer dat de tijd zo snel is gegaan. Misschien is er plek voor een tweede kindje? Dan is het dé vraag, liever een jongen of een meisje? Of maakt het jou niet uit. Je kan in ieder geval alvast kijken naar de geboortekaartjes voor een 2e kindje.

Geboortekaartjes voor broertjes en zusjes

Je kan de kaartjes al voor de geboorte naar wens maken in onze ontwerptool. Sla dan je kaartje op in je account en zodra het kindje is geboren kun je hem direct bestellen.Het is misschien wel handig om van te voren een gratis drukproefje aan te vragen. Hierdoor weet je zeker of het kaartje goed is voor jouw tweede wondertje op aarde. Een geboorte is en blijft altijd speciaal. Daarom moet het kaartje ook speciaal zijn. Zo’n gratis drukproefje is dan wel handig om te bestellen.

Wij hebben de allerleukste geboortekaartjes met grote broer of geboortekaartjes met zusje afhankelijk van je gezinnetje. Denk aan mooie silhouetten, kleurrijke tekeningen en gezellige dieren. Alle soorten kaarten voor jou nieuwe dochter of zoon. Wat ook nog een origineel idee is, om een seizoen geboortekaart te nemen. Leuk voor als jouw kindje in de herfst, winter of zomer geboren is!