Voordelen van Koningkaart

Geboortekaartjes

Zelf een persoonlijk geboortekaartje maken

Deel de geboorte van uw kindje met familie en vrienden met een uniek geboortekaartje. U heeft de keuze uit meer dan 1.000 geboortekaartjes, verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, designs en stijlen. Bestel uw geboortekaartjes bij Koningkaart:
- Een exclusieve collectie, gemaakt door vele verschillende ontwerpers
- U kunt het ontwerp aanpassen naar uw wensen of het geboortekaartje helemaal zelf maken
- Vandaag voor 12:00 uur besteld, is dezelfde dag gedrukt en verzonden
- Persoonlijke service: wij helpen u graag bij het ontwerpen van uw droomkaart

Met de handige ontwerptool maakt u een bestaand ontwerp snel en eenvoudig naar uw eigen smaak. Zo heeft u niet alleen de mogelijkheid om een persoonlijke tekst of foto toe te voegen, maar kunt u ook schuiven met elementen op het geboortekaartje. Sla vervolgens uw eigen gemaakte ontwerp op, vraag een gratis drukproef aan of bestel direct het aantal kaarten dat u nodig heeft.


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd


 

Ontdek onze unieke collectie geboortekaarten

Zelf geboortekaartjes maken in diverse stijlen
lijn beige lijn beige lijn beige

Voor ieder gezin het perfecte kaartje

Verwachten jullie een tweede of derde kindje of misschien zelfs een tweeling? Wij hebben voor iedere gezinssamenstelling een passend ontwerp gemaakt door professionele ontwerpers. Heeft u een ontwerp gevonden, maar wilt u de kleuren of de achtergrond aanpassen om de kaart nog unieker te maken? Bij Koningkaart helpen wij u graag bij het ontwerpen van uw perfecte geboortekaartje! Neem contact op via 03 / 8080582 of vul het contactformulier in.


Geboortekaartjes in verschillende stijlen

Met een keuze uit ruim 1.000 geboortekaartjes van vele verschillende designers, vindt u altijd wel een uniek kaartje dat volledig aansluit bij uw stijl en wensen. In de collecties zijn leuke en gevarieerde ontwerpen in heel veel stijlen opgenomen: van stoer tot lief en van vintage tot trendy. Bekijk bijvoorbeeld onze collecties met:
- Hip en Trendy geboortekaartjes
- Stoere geboortekaartjes
- Geboortekaartjes met foto
- Klassieke geboortekaartjes
- Retro en Vintage geboortekaartjes
- Originele geboortekaartjes

De ontwerpen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast heeft u de keuze uit vele kaartformaten en vouwwijzen, zoals een vierkant dubbelgevouwen kaart of een enkele kaart in portret.

 

Uw eigen geboortekaartje maken

Maak helemaal zelf uw eigen babykaartjes in onze gebruiksvriendelijke online ontwerptool. Start met een lege kaart en vul deze met illustraties, teksten en foto’s. Daarbij kunt u experimenteren met kleuren, achtergronden en lay-out. Ontwerp zoveel kaarten als u wilt en vergeet deze niet op te slaan in uw account. Zo kunt u uw ontwerpen gemakkelijk terugvinden. Bestel vervolgens een gratis drukproef om thuis het resultaat van uw creativiteit te bewonderen en te bekijken.

Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd
Onze ontwerpers

Onze unieke collectie geboortekaartjes komen uit de vaardige handen van designers uit België en Nederland. De ontwerpers hebben ieder een eigen stijl, zodat er voor u een gevarieerd en uiteenlopend aanbod ontstaat.
geboortekaartjes ontwerpers
 

Gemakkelijk en snel online geboortekaartjes bestellen

Het is zeer gemakkelijk om geboortekaartjes te bestellen via Koningkaart:
  1. Bepaal de stijl en de uitstraling van uw geboortekaartje en kies aan de linkerkant een categorie die aansluit op uw wensen of gezinssamenstelling 
  2. Zoek naar het ontwerp dat u aanspreekt en klik op ‘Maak dit ontwerp’
  3. Personaliseer het ontwerp door uw eigen teksten en foto’s toe te voegen. Ook kunt u eventueel de tekstkleur, achtergrond of aanwezige illustraties wijzigen.
  4. Indien u klaar bent met het ontwerpen van uw kaart, drukt u op de knop ‘Bewaar’ of op de knop ‘Bestellen’.
  5. Vervolgens dient u een account aan te maken - mocht u dat nog niet gedaan hebben - om een gratis drukproef of het aantal kaarten dat u nodig heeft te bestellen.

Met het account kunt u gemakkelijk eerder opgeslagen ontwerpen terugvinden. Dat is vooral handig indien u het ontwerp van uw geboortekaartje al zo goed als af heeft. U hoeft dan na de geboorte enkel nog de gegevens van uw kind aan te passen en de kaarten te bestellen.

Indien u voor 12:00 uur bestelt, drukken en versturen wij de kaarten dezelfde dag nog. De levering van de kaarten wordt verzorgd door GLS. Over het algemeen geldt dat u de kaarten de volgende werkdag in huis heeft. Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw geboortekaart of wilt u meer advies? Neem dan contact met ons op via 03 / 8080582 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag.

Geboortekaartjes voor jongens

Bent u in blijde verwachting van een zoon? Maak de geboorte dan op een originele manier bekend met een geboortekaartje voor jongens van Koningkaart. Kies voor onder andere een stoere jongenskaart in de kleur blauw of een vrolijke, getekende kaart. In onze collectie geboortekaartjes voor jongens vindt u staande, liggende en dubbelgevouwen ontwerpen die u gemakkelijk kunt personaliseren. Voeg een extra illustratie in, schuif met de geboortedatum of kies een andere achtergrond voor uw kaart. U kunt ook zelf aan de slag met een blanco kaart.


Ontdek alle kaartjes voor jongens >>

Geboortekaartjes voor meisjes

Bestel vlot en eenvoudig originele geboortekaartjes voor meisjes via Koningkaart. Verras met een subtiele roze fotokaart of een schattig geboortekaartje op kraftpapier. Leef u uit op een van onze ontwerpen in onze designtool door uw eigen tekst en afbeeldingen toe te voegen of kruip in de huid van een designer en ontwerp uw eigen kaart helemaal zelf!

 

Geboortekaartjes voor een tweede kindje

Verwacht u een tweede kind? Betrek de grote broer of zus erbij en kies voor een geboortekaartje dat speciaal ontworpen is voor een tweede kindje. De collectie bevat grappig getekende kaartjes, lieve silhouetkaarten, mooie fotokaarten en nog veel meer. Ieder ontwerp kunt u personaliseren met uw eigen tekst en afbeeldingen.

Maak een keuze uit onderstaande collectie voor een tweede kindje

 

Geboortekaartjes voor een derde kindje

Bij Koningkaart hebben we een uiteenlopende collectie voor de geboorte van een derde kindje. Onze designers hebben rekening gehouden met ieder geslacht, zodat u voldoende keuze heeft voor een leuke kaart. Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke kaart met twee zusjes en een baby of een silhouetkaart met broer, zus en baby.

 

Tweeling geboortekaartjes

Deel jullie dubbel geluk met een van onze grappige, stoere of lieve geboortekaartjes voor tweelingen. De professionele ontwerpen zijn gemaakt voor twee dochters, twee zonen of een dochter en een zoon. Als u het geslacht van de tweeling nog niet weet, maakt u via de ontwerptool eenvoudig drie geboortekaartjes. Vervolgens voegt u na de geboorte de juiste gegevens in en hoeft u alleen nog het ontwerp te bestellen.


 

Adoptiekaartjes

De mooiste adoptiekaartjes en aankomstkaartjes vindt u bij Koningkaart. Samen met onze ontwerpers hebben we een unieke collectie adoptiekaartjes gemaakt in diverse kleuren en stijlen. Het is tevens mogelijk om gratis de naam van uw adoptiekindje in een buitenlandse taal op het kaartje te laten zetten.

 

Babyrouwkaartjes

Neem op een passende wijze afscheid van uw kindje met een babyrouwkaartje. Onze collectie bevat rouwkaarten in diverse kleuren en stijlen voor zowel kinderen als baby’s. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijke babyrouwkaart. Namens het team van Koningkaart wensen wij u heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 


Vragen? Bel direct: 03 / 8080582
Gratis drukproef
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

 

Inspiratie voor het ontwerpen

Heeft u nog geen idee welke tekst u op de geboortekaart wilt zetten? Of twijfelt u nog over de naam van uw nieuwe dreumes? Doe inspiratie op met onze grappige geboortegedichtjes of bekijk de lijst met de populairste babynamen van Vlaanderen. Zo maakt u het geboortekaartje helemaal compleet.


Over Koningkaart

Wij werken samen met diverse ontwerpers die elk een eigen stijl hebben. Zo bieden wij u een gevarieerde collectie geboortekaarten in vrolijke kleuren, mooie stijlen en prachtige lay-outs. Daarnaast is Koningkaart dé specialist op het gebied van trouwkaarten en uitnodigingen. Iedere drie maanden vernieuwen wij onze collectie kaarten, zodat u altijd een kaart koopt die inspeelt op het seizoen en de laatste trends. Wilt u verschillende ontwerpen combineren of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw kaart? Wij helpen u graag om het perfecte geboortekaartje te realiseren. Neem gerust contact met ons op via 03 / 8080582 of vul het contactformulier in.